Het eerste bezoek

44 5 2
                                    

Pov owen :
We hebben eindelijk een huisje !! We gaan er vandaag heen , als Ramona en ik aanzijn gekomen merk ik al dat er wat mis is .. Een raar gevoel in me buik .. Een zwarte gloed om het huis ..
Het voelt raar .. "Uhmm schatje zie jij dat ook ??" Zeg ik en ik stoot haar aan . "Uhm wat zie ik ??" Zegt ze en ze kijkt naar me , ik kijk naar t raam en zie er een meisje staan .. Ze heeft een bleek gezicht en hele zwarte ogen .. En haar haar zit stijl voor dr gezicht .. " uhmm schat .. Kijk daar !" Zeg ik ze kijkt naar t raam .. " wat moet ik zien ???" Ik geef de moet op en stap naar binnen .. Ineens staan we in een hele grote mooie ronde hal met een "wokkeltrap" zoals ramona dat altijd noemde ..

Pov ramona
Owen doet ineens raar ... Alsof hij bang is .. Hij wees naar een raam maar er zat niks .. Ik loop de hal in en zie een "wokkeltrap" zoals k dat altijd noem .. Een grote mooie kroonluchter .. En een mini balkon aan de binnenkant 💕 "schatt kom is " zeg ik en hij komt voor me staan " ja schat wat is er ??"
" ik hou zoveel van je ik wil je never nooit meer kwijt !" En hij kust me , hij tilt me op en we gaan naar boven .. Boven zet hij me neer op het balkon en zegt " schat blijf " hij rent naar beneden en gaat op zn knieeën beneden zitten .
" oh ramona wat hou ik toch zoveel van jou .. Laat mij jou vriendje zijn .. Want zonder jou kan ik niet leven " en hij loopt weer naar boven ..

The BLACK girlKde žijí příběhy. Začni objevovat