Lost

1.9K 18 0
                                    

Liv pov

De gekleurde lichten flitsen door de zaal.

De muziek dreunt door me heen.

In mijn oren, borstkas en buik voel ik de bass trillen.

Ik heb het gevoel dat ik zweef.

De mannen gooien geld op het poduim en er worden de hele tijd meisjes meegenomen.

Dit is niet wie ik ben, maar moet ik wel.

Weg van mijn gedachten.

Ik zie Lot, ze wordt mee getrokken door een oudere dikke man. We kijken elkaar aan, zonder woorden wens ik haar strekte, ze knikt. En gaat met de man mee.

Ik neem haar plaats in bij de voorste paal en begin te dansen, langzaam sensueel op de muziek. Mannen joellen en gooien dollarbriefjes naar me toe, die ik oppak en zo sexy mogelijk in mijn veel te kleine push-up bh doe.

Mannen zijn vreselijk, ze doen alsof we een dierentuin zijn. Kiezen, gebruiken, wegwerpen.

Ineens voel ik twee grote stevig handen die me vanachter beet pakken, een jongen trekt me mee naar de kamers. Ik blaas nog ongemeend wat afscheid kusjes naar de mannen die vies, zweterig en onderuitgezakt op hun stoelen zitten.

Dan draai ik me om. Knap, gespierd, tatoos en groter dan ik. Er komt een rimpel op mijn voorhoofd, waar ken ik hem van? Mijn hersenen willen niet mee werken, beneveld door de crack en XTC.

Zijn blik is lustig, maar hij is ook onzeker, vast iemand die niet vaak komt. Grijnzend kijk ik hem aan, mijn vraag van zo net al weer vergeten.

"Hai" ik kom iets dichter bij hem staan en doe de deur van de kamer dicht. Hij aarzeld nog steeds, dus begin ik. Ik duw hem zachtjes tegen de muur aan, en laat mijn tong over zijn onderlip gaan.
Hij lijkt te ontwaken want hij draait ons om, zodat ik nu tegen de muur sta. Hard drukt hij tegen me aan, en begint me dan meteen zoenen, dwingend, bijna ruw. Ik kreun zacht in zijn mond en til een been op en sla die om zijn middel. Met een hand houd hij mijn handen boven tegen de muur, de andere legt hij op mijn kont waar hij in knijpt.

Ik voel niets. Geen lust, spanning of kriebels. Hij kan wel goed zoenen en is knap. Als alle klanten hier zo waren geweest, zou het niet zo erg zijn. Ik bereken automatisch hoe lang het gaat duren terwijl ik wordt opgetilt en op het hoge bed gezet. Hij staat tussen mijn benen en pakt iets van wat in de kast ligt. Het is een touw, hij kijkt me vragend aan. Rustig steek ik mijn polsen naar voren en glimlach, het zou niet moeten mogen, maar alles mag hier.

Dan stopt hij, hij lijkt geschrokke en doet een stap naar achter. Zijn blik niet meer vragend maar geschrokken, kijkend naar mijn polsen. Ik kijk hem vragend aan, ik strek weer mijn handen naar voren, als ik te lang weg blijf kom ik in de problemen.

Ineens pakt hij mijn pols en houd hem omhoog."What does this say?" sist hij. Geschroke kijk ik naar mijn pols.
Ik heb hem 5 maanden gelden laten zetten toen ik kwam, om niet te vergeten waar ik vandaan kwam. Het maakt hier niet uit hoe oud je bent, tatoeages, drugs, alcohol en sex zijn geen uitzondering maar eerder een regel.

"So I don't forget where I came from," ik kijk naar de grond, ik weet dat ik iets zou moeten begrijpen maar mijn gedachten werken niet mee.

FoundWo Geschichten leben. Entdecke jetzt