Her Şeyin Başlangıcı

18.7K 367 98
                                    

Yeni türkçe öğretmeni Berk'in okula gelirken giydiği takım elbise.

Okula yeni gelen Türkçe öğretmeni çok yakışıklı, çok seksi ve gayette kibar bir öğretmendi. Zil çaldı. Ben kendimi ona bakmaktan alıkoyamıyordum. Seda'nın beni dürtmesiyle kendime gelip zilin çaldığını farkettim ve koşarak sınıfa gittim. Sınıfa girdik. Şansımıza ilk ders türkçeymiş. Dersimize yeni gelen hoca girdi.

"Merhaba arkadaşlar ben yeni türkçe öğretmeniniz Berk Kire. Bu sene sizlerle güzel bir ders işleyeceğiz. Geleyim dersimi işleme metodlarıma. Ben dersime katılmasa bile dersimde sessiz durursa artıyı yazarım ve not zamanı değerlendiririm. Şimdi kendimi daha kapsamlı tanıtayım. Berk Kire, yaşım 32, bekarım ve Bursalı'yım. Şimdi sizde sırasıyla kapı tarafından başlayarak kendinizi tanıtın.

Heyecandan ölücektim. Seda ile benim oturduğum sıradan başladı. Ben heyecanımı belli etmemeye çalışarak kendimi tanıtmaya başladım.

Ben Buse. Buse Çağ. 18 yaşındayım. Annem avukat. Babamında restorant şirketi var.

Derken daha sınıftan ben hariç kimse kendini tanıtamadan zil çaldı. Seda ile teneffüse çıktık. Birkaç dakika gezindikten sonra yanımıza Buğra geldi. Ben Buğra'yı tanıştığımızdan beri yakışıklı,karizmatik,centilmen ve kibar buluyordum. Eğer Buğra ile arkadaştan öte kardeş gibi olmasaydık çıkabilirdim. Tanıştığımız andan itibaren kardeş gibi olduk.

"Eee kızlar yeni türkçe öğretmenini nasıl buldunuz bakalım?" diye sordu bize. Bizde "çok yakışıklı dedik. Buğra "ne yani şimdi benim yakışıklılığımı çöpemi atıyorsunuz." dedi. Bizde olur mu hiç sen bizim kardeşimizsin seni yakışıklı bulsakta çıkamayız öyle değil mi? dedik. Buğra'da bizi kafa sallayarak onayladı. Biz şakalaşırken zil çaldı. Sınıfa girdik. Ders türkçeydi. Bizim arkamızdan öğretmen girdi. İyi dersler dedi ve oturduk. Sonrasında devam etti."Sizleri tanımama kaldığımız yerden devam edelim. Buse'nin yanındaki ile başlayalım" dedi. Ben o anda heyecandan ölecektim. Adımı duyduğu anda ezberlemişti. Bu benim için güzel bir histi. Ama normal olarak ezberlemesi fazla şaşılacak bir durum değildi. Çünkü okulun en popüler kızı benim ve beni okulda tanımayan yok. Benim popülerliğimden Merve çok rahatsız oluyor. Beni çok kıskanıyor. Adalet olmasa beni bir kaşık suda boğacak. Oysa ki ben öyle düşünmüyorum. Bem onunla arkadaş olmak istesemde buna izin vermiyor. Birde bu sene kendine grup kurmuş. Birde gitmiş eski sevgilim Giray'ı almış. Sırf beni sinirlendirmek için.

#Merve'den#

"Şu hocaya bak ya kızın ismini duyduğu anda ezberlemiş. Şimdiden gıcık kaptım lan ne uyuz biri bu böyle. Neyse zaten grubum ile ben de okulun popüleri olucam. Okul Buse ile bizim grubu konuşacak.Neyse ki Giray'ı grubuma almam zor olmadı. Bu sene benden çekeceği var bu kızın."

#Giray'dan#

"Buse benden ayrıldıktan sonra ona karşı olan aşkım yerini nefrete ve intikama bırakmıştı. Merve'nin grubuna girmemdeki tek gayem Buse'den intikam almaktı. Bu sene Buse'den intikamımı alacağım."

Seda kendini tanıtmaya başladı.
"Ben Seda Tez. 18 yaşındayım. Annem Buse'nin annesi ile aynı büroda avukat. Babamın turizm şirketi var.
Biz Buse ile ailelerimizden ayrı yaşıyoruz. Kısaca diyeceklerim bu kadar.

"Peki anladım neden ayrı yaşıyorsunuz?

"Kendi başımıza yaşamayı öğrenmek istedik.

"Tamam anladım evet arkanızdaki.

"Ben Buğra Sevecen. Annem dizi oyuncusu. Babam "Sevecen Holding'in" sahibi. Hobilerim balık tutmak, futbol, valeybol oynamak, yüzmek. Ayrıca her hafta sonu Seda ve Buse ile Hiking ve Camping yaparız. Benden de kısaca bu kadar."

Buğra'nın arkasından sınıfın kalanıda kendini tanıttı. 1-2 dakika sonrada zil çaldı. Teneffüse çıktık. Ben, Seda ve Buğra tost yerken Merve grubu ile yanımızdan bize pis pis sırıtarak geçti. Tabi biz aldırmadık. Bugün okul çıkışı bir şeyler yapalım dedim bizimkilere. Buğra ben yorgunum bugün azad edin beni dedi. Seda bana göz kırptıktan sonra "tamam yüzmeye gidelim o zaman" dedi. Buğra "ne yüzmeye mi? Tamam bende geliyorum." "Buğra hani yorgundun, seni azad etmemizi istiyordun ne oldu da fikrin değişti." "Kızım benim yüzme lafını duyunca her şeyi unuttuğumu biliyorsunuz. Bilerek yaptınız dimi." "Ne yapalım yani başka türlü gelmezdin. Bizde seni böyle kandırdık." Biz konuşurken Berk hoca yanımızdan geçiyormuş ve " ne o ne konuşuyorsunuz." "Hiiiiç hocam okul çıkışı bir şeyler yapalım dedik Buğra yanaşmadı. Bizde onu kandırdık öyle yani." " Tamam anladım iyi o zaman ben sizi daha fazla rahatsız etmeyeyim. Görüşürüz." "Ne demek hocam, görüşürüz." Derken ders zili çaldı. Derse girdik zaten 4 ders kalmıştı. Öğleden sonrası bizim kimse keyfimizi bozamaz. Öyle böyle 4 ders çabucak geçti ve çıkış zili çaldı.

Ayrıca okurlarım yanlış yazılmış kelime görünce o kısmı yorum ile atarsanız çok sevinirim.... :)

TÜRKÇE ÖĞRETMENİM(#Wattys2018) Ara VerildiWhere stories live. Discover now