"E mai important numele tau decat mine?"

628 45 1
                                    

Ma duceam spre liceu,cand o mana ma prinse de talie si cineva imi puse o batista la nas. In scurt timp,totul se intuneca.

Mainile ma dureau,fiind legate la spate. Nu vedeam nimic,simtind ceva fin peste ei. Perfect. Legata la ochi,la maini si la picioare. O rapire in toata regula.

- DA-TI-MI DRUMUL, ANIMALELOR.

- Iubire,relaxeaza-te. Nu-ti face nimeni nimic.

- M-Mike?

- In persoana.

- DE CE DRACU M-AI RAPIT,IDIOTULE?!?!

- Usor,pisicuta.

- Nu-mi mai spune asa si raspunde.

- Ai vrut sa petrecem timp impreuna.

- Da,dar nu asa!

- Iarta-ma,dar altfel nu se poate.

- De ce nu?

- Inca nu poti stii cine sunt.

- De ce??

- Deaia.

- Mike.

- Sarah.

- Mike!

- Sarah.

- De ce?

- Pentru ca nu e voie. Nu inca.

- Dar cand?

- Vei vedea.

Mi-a prins fata cu mainile si i-am simtit rasuflarea calda pe nas. Mi-am intins capul,pana ce buzele noastre s-au atins. Buzele lui erau atat de moi,iar sarutul era atat de placut,nu voiam sa se mai termine. Mmm,imi doream de mult asta. S-a retras primul,amandoi avand nevoie de aer. Am simtit cum mi se desfac legaturile de la picioare.

- Te dezleg la maini daca promiti ca nu iti dai jos legatura de la ochi.

- Promit.

Mi-a desafacut mainile si primul impuls a fost sa imi smulg esarfa ca sa il vad,dar ii promisesem si nu voiam sa il supar,asa ca m-am abtinut. In schimb,mi-am infasurat mainile in jurul gatului lui. E atat de bine,nici nu-mi vine sa cred ca nu visez. Acum stiam adevarul. Il plac pe Mike. Mult. Nu mai pot nega asta. Oricat de nesuferit ar fi,tot il plac. Ti-a luat cam mult sa iti dai seama. Mai taci.

M-a prins de talie,strangandu-ma in brate. Desi nu vedeam nimic,totul era perfect. Si tocmai in acel mi-am amintit ca aveam scoala si ca lipseam si ca Mike era de vina.

- Mike! Am ore! Si tu la fel!

- Astazi chiulim. Ce zici?

- Off,bine. Dar te omor daca afla matusa.

- Nu o sa afle.

M-a ridicat in brate,eu incolacindu-mi picioarele in jurul lui. M-a dus asa pana la un pat,aruncandu-ma in el si el asezandu-se peste mine. Ma saruta pe nas,apoi pe ambii obraji,apoi pe gat si deabia apoi isi lipi buzele de ale mele. Sarutul era unul pasional,limbile noastre jucandu-se impreuna. Dupa cateva sarutari,se opri. Ma lasa din brate,se ridica si pleca fara o vorba. Mi-am dat automat jos legatura de la ochi si am studiat camera.
Era simpla,cu pereti turcoaz si tablouri oribile pe pereti. Ugh,infricosator.
Cand usa s-a deschis,am sperat din toata inima sa fie Mike,dar spre dezamagirea mea,nu era el. In schimb,un tip inalt,brunet cu ochi verzi,ducea o tava plina de mancare. O aseza in fata mea,apoi se posta langa usa.

- Cine esti?

- Mihai.

- Ce cauti aici? Il stii pe Mike?

- Mike? Aa,da. Sefu'. Normal.

- Spune-mi,cum arata?

- Imi pare rau scumpete,dar nu pot sa iti spun asta. Ordine stricte. Acum mananca,ai 15 minute la dispozitie.

- Pfff. Bine.

Am inceput sa mananc,fiind flamanda. Sunca si oua si salata. Exact ce imi placea mie. Mike ma sperie uneori. Stie prea multe despre mine,iar eu prea putine despre el.
Dupa ce am terminat de infulecat tot,Mihai veni si lua tava. Pleca si credeam ca ma lasa si pe mine sa ies,dar spre suprinderea mea,a incuiat usa. How awesome. Sunt blocata cu ciudati.

Ma plictiseam de moarte cand intra Mihai si imi lega din nou esarfa la ochi. Stiam ca asta insemna ca vine Mike,dar tot eram bosumflata.
Dupa cinci minute,i-am simitit mana prinzandu-ma de talie,tragandu-ma spre el.

- De ce ma tii prizoniera? Nu vezi ca stau de bunavoie?

- Nu pot risca sa vezi unde locuiesc.

- De ce? De ce atatea secrete?

- E complicat,dulceata. Te rog,nu mai pune atatea intrebari si hai mai bine sa nu irosim timpul.

- Nu vreau. Du-ma la scoala. Acum. Si pana nu imi spui adevarul,nu vreau sa mai aud de tine.

- Dar,iubire..

- Nu! Fa ce ti-am spus. Daca ma iubesti asa cum spui,vei face asta.

- Bine.

Ma ridica,ma lua de mana si ma conduse afara din camera,undeva prin casa si in final la masina. Cand a dat sa inchida usa,mi-a zis ca dupa ce porneste masina,pot sa imi scot esarfa de la ochi. Am incuviintat fara un cuvant.
Si exact cum a spus,dupa ce masina a pornit,mi-am scos esarfa si m-am holbat pe geam pana am ajuns in dreptul liceului. Am coborat,observand ca soferul era Mihai. I-am zambit si apoi am tulit-o la ore. 

SMS || HopeWhere stories live. Discover now