prológ

125 5 0
                                    

  

Štvrtok | December | 22:04 h | príspevok pridaný od | little-redhead-flower |

Dnešný príspevok začnem trochu netradične. Veríte na osud, milí čitatelia? Myslíte si, že všetko na tomto svete sa deje z nejakého dôvodu? Že všetko má zmysel? Ja sama netuším, čo si mám myslieť. Niekedy mám pocit, že sa mi moja šťastena chce len vysmievať a niekto tam hore sa nad tým, čo sa mi deje, náramne baví.


Alebo by to všetko bolo len tak? Prečo mám pocit, akoby mi na hrudi ležalo nejaké veľmi ťažké zviera a zabraňovalo mi v tom, aby som normálne dýchala. Alebo mi tam možno leží obrovský balvan. A čo ten zvláštny pocit vo vnútri? Sú to motýliky? Nemôžem povedať, že by bol ten pocit práve nepríjemný, to nie. Len je to všetko také zvláštne...


Cítim sa zvláštne, odkedy som ho spoznala. Aj ostatných. Keby mi niekto pred pár mesiacmi povedal, že budem teraz v takomto stave, určite by som sa mu vysmiala. Pamätáte si ešte na môj príspevok z čias, keď som mala na tú školu nastúpiť? Niektorí ste mi písali, že mi držíte palce a ubezpečovali ste ma, že stredná bude v pohode. Myslela som si to aj ja, veď som vám sama písala, že jediné, čo chcem je, aby si ma tam nikto nevšímal, aby sa mi nič zvláštne nestalo, aby som to skrátka prežila v zdraví a bez zbytočnej drámy.


Ale kto mohol vedieť, že dráma príde skôr, ako sa vôbec nazdám? Ja som to ani len netušila. A mala som to tušiť. Mala som dopredu vedieť, keď som ho spoznala, že to nebude len tak. Dúfam len, že si tento príspevok nikdy neprečíta, momentálne sa mu nedokážem ani len pozrieť do očí, nie to ešte vyrozprávať si s ním všetky veci, ktoré sa nám stali.


Možno sa pýtate, prečo som tu tak dlho nebola. Mala som veľa práce. So svojimi vlastnými pocitmi, musela som si to všetko vyriešiť vo svojej hlave a odniesli ste si to vy, moji čitatelia, ktorí ste trpezlivo čakali, kým pridám niečo nové.


Rozhodla som sa však, že vám porozprávam, čo všetko sa mi za tie mesiace prihodilo. Ako som sa zmenila. Kvôli nemu. A hlavne vám porozprávam o ňom, pretože on je to najdôležitejšie v mojom príbehu.


Dúfam, že ma aspoň trochu pochopíte a taktiež pochopíte príbeh nás dvoch. Dovoľte mi, teda, začať pekne od začiatku a verte, že to bude dlhá cesta.


Vaša verná Hana



| pridať komentár | počet zobrazení príspevku: 7 |

The Ace and his Wallflower (Aomine x OC) SKΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα