Hoofdstuk 1

405 19 10
                                    

Ik kwam ineens op dit idee ik weet hoe het kwam maar ja. Ik hoop dat jullie het iets vinden anders zeg het me en dan stop ik ermee.

Violetta POV

Het is weer een dood normale dag voor me. We zijn op het vliegveld op weg naar Buenos Aires. Je zal vast wel denken zo normaal is het toch niet op een vliegveld maar bijna heel mijn leven heeft zich daar afgespeeld. Mijn moeder moet vaak reizen voor haar werk. Het is niet zo leuk voor mij maar ik hoop dat we nu wat langer in Buenos Aires blijven want dat is de stad waar ik ben geboren ( ik weet niet of het een stad. Wat is het?) mijn vader is er niet meer en dat vind ik echt jammer. Hij is overleden toen hij voor het laatst een concert ging geven. Zijn vliegtuig was ingestort. In het begin was ik dus bang voor vliegtuigen en mijn moeder ook maar het is uiteindelijk goed gekomen. Ik mis mijn vader wel al weet ik niet meer echt hoe hij eruit zag enzo mama vertelt amper iets over hem. Ik weet nog wel dat mama en papa heel gelukkig waren en nu is mijn moeder overbezorgd om mij. Ik mag niets met
Muziek doen ofzo. Ik heb amper vrienden ja wat dacht nu zelf ik reis om de maand naar een ander land. 'Violetta ben je klaar ?' Vraagt mijn moeder. 'Ja.' Zeg ik. Ik pak mijn koffer, we stappen in een taxi op weg naar mijn echt huis.

Angie POV

Vandaag gaan we terug naar Buenos Aires. Ik moet vaak reizen voor mijn werk maar nu blijven we wat langer in Buenos Aires. Daar is violetta geboren. Haar vader is gestorven en ik praat liever niet over hem hij was echt alles voor mij en als ik aan hem denk word ik verdrietig ik wil niet dat violetta zich slecht voelt ofzo. Daarom wil ik dat violetta niets doet met muziek ofzo. Ik roep violetta en dan vertrekken we naar huis. Als we thuis komen. Krijgen we een warme welkom van Olga en roberto. Olga heeft de lievelingstaart gemaakt van violetta. 'Ik ga straks opzoek naar een nieuwe gouvernante' zeg ik 'mag ik niet gewoon naar school als normale mensen.' Zegt violetta terug. Ik schud mijn hoofd. En loop naar mijn kantoor. Sinds de dood van Marcel heb ik niemand meer gehad misschien word het wel tijd voor een nieuwe vriend. Maar eerst opzoek naar een gouvernante voor violetta.

Dit is nog niet lang ik weet het maar vinden jullie het iets hebben? Ik hoop het wel. Laat me alstublieft iets weten.

Het omgedraaide levenWhere stories live. Discover now