12

1.4K 146 49
                                    

Een diepe gaap verlaat mijn mond en met half gesloten ogen sla ik mijn hand ervoor. God, wat ben ik uitgeput. Eerst laat Jerry ons tot half twaalf 's avonds optreden, en dan verwacht hij opeens dat we zonder morren tegelijk met de zon kunnen opkomen. Die man is werkelijkwaar gestoord.

Ondertussen zijn we al onderweg naar de volgende stad, waar we dit keer twee optredens gaan geven. Dat is waarom we er vijf dagen lang blijven, als ik het goed heb verstaan. We moesten vanmorgen dus extra vroeg opstaan, wat de reden is voor mijn lage energielevel. Maar bovendien heb ik ook nog eens een hele poos liggen woelen, denkend aan Jerry's woorden. Misschien heeft hij wel een punt, ook al geloof ik nog steeds niet dat Mike voor me zou kunnen vallen. Toch snap ik wel dat hij mijn reputatie wil beschermen. Daarom is mijn boosheid alweer bijna weg, ook al irriteert het me wel dat hij me al om zes uur liet opstaan.

Ik werp een stiekeme blik op Jerry. Zo te zien is hij is aan het appen met iemand, ik vraag me af met wie. Zou hij alweer een nieuw slachtoffer hebben gevonden? Nog iemand die zo dom is om met hem te zoenen? Plotseling kijkt hij naar me op en ik krijg een kleur. Snel bestudeer ik aandachtig naar de binnenkant van de limousine en draai me dan naar Mike toe om tegen hem te praten, maar hij zo te zien druk op zijn telefoon bezig. Net als de rest van de jongens, trouwens. Hoe gezellig weer.

Met een zucht besluit ik dan ook maar mijn telefoon te pakken en ontgrendel hem. ik open Whatsapp en kijk naar de berichten die ik heb ontvangen. Een warm gevoel borrelt bij me op als ik zie dat mijn moeder een lang bericht heeft gestuurd over hoe het bij haar in Australië gaat. Er gaat een steek van heimwee door me heen, maar gauw druk ik het weg. Zo is mijn leven nou eenmaal, ik moet het doen met de weken tussen de tours en opnames door. Ik leef de droom van duizenden meiden, dus ik heb geen reden tot klagen.

Hoofdschuddend scrol ik door de onzin die de jongens zo te zien weer eens in onze groep hebben gedeeld. Ook heb ik een berichtje van een onbekend nummer en verrast open ik het. Een glimlach breekt door op mijn gezicht als ik opmerk dat het Jake is.

Jake {11:22}
Hey Jade, jammer dat je alweer zo snel weg was de vorige keer. Misschien wil je binnenkort een keer afspreken?😊 Jake

Teleurgesteld kijk ik naar mijn telefoon. Jammer dat ik niet met hem kan afspreken, want hij is echt heel aardig. Als een vriend dan. Ook al zou het een oplossing zijn voor het Mike probleem, om het maar even zo te noemen.

Jij {12:13}
Hi! Sorry, ik kan niet met je afspreken, ben alweer onderweg naar een andere stad...

Ik klik de groep met John, Mike, Ryan en Steve aan. De naam van de groep is nog steeds "Jazry...😉", wat me eerlijk gezegd best wel begint te irriteren. Misschien bedoelen ze het goed, maar ik wil niet aan de eerste de beste persoon gekoppeld worden waarmee ik gezien word. Zo lijken ze mijn fans wel, wat ik nou juist wil voorkomen.

-----------------------------------------------------------

Jij hebt het onderwerp gewijzigd naar "Weten jullie niets leukers?"

Ryan {12:20}
Nee, niets is beter dan Jazry

Mike {12:22}
Hmm

Steve {12:23}
Waarom zit Jerry eigenlijk niet in deze groep 😏

John heeft Jerry toegevoegd

Steve {12:25}
Hallooo 😊

Jij {12:25}
Hey!

Jerry {12:27}
Hoi 😂 Hoezo "Weten jullie niets leukers?"?

Jij {12:27}
Gewoon

My Famous Love LifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu