O abilitate secretă

671 45 22
                                    

(James Pov)
   Își făcea bagajele pentru primul an la Howgrats. Trânti în cufăr niște haine încuiate, roba, manualele și bacheta. Dar observând că pe cufărul lui nu era scris nimic și nu avea cum să îl  deosebească de alte cufere. Și văzând cu coada ochiului bacheta, îi veni o idee.
    -Alsio Deregnam! iar pe cufăr se inscripse cu litere de aur:James Potter.
    Rezultatul îl uimi pe James, până la urmă era doar o vrajă inventată. Dar acum își aduse aminte că citise în "Codric Cercetaş și ceilalți fondatori". La capitolul despre Salazar Viperin. Unde scria:
     "Printre abilitățile secrete ale lui Salazar a fost și crearea de vrăji, ca urmare a vrăjilor morți sau blesteme de neiertat: Imperio, Crucio șivraja vitală Avada Kadavra..."
     Era urmașul lui Salazar Viperin! Asta putea să însemne multe. Putea să însemne că era special sau că se trage din neamul Viperin. Dar el voia să creadă că era special.
     - James, vin-o la ușă! A venit familia Reacredință! se auzi glasul subțire al mamei sale.
     Mama lui era o femeie destul de frumoasă. Avea niște ochi de un negru intens și un păr șaten cu o noanță de blond. Dar ochelari mari și rotunzi îi stricau cam tot farmecul.
     Coborî, chiar dacă nu îi făcea plăcere să stea cu Lucius. Când ajunse, în prag stătea o femeie blondă, înaltă. Îmbrăcată într-o rochie lungă, roșie. Părul ordonat îi stătea prins într-o coadă.
     - Ariana! Ai venit! se auzi glasul mamei sale.
     -Păi știi bine, Serena, nu putem să lipsesc de la o asemenea ocazie! Orcum probabil știi el e fiul meu, Lucius, dar după aia se întoarse spre el. Lucius, mai bine de duci să te joc cu James!
    
    

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Lily Evans și James Potter: O poveste veche//Pauză//Where stories live. Discover now