♥24♥

3K 150 0
                                    

Justin

Probudil jsem se na bolest hlavy. Vzpoměl jsem si na včerejšek a hned se posadil ale někdo mi šáhnul na hruď ,,Justine lež" řekla moje mamka. Zase jsem si lehnul a teď jsem se zatvářil nechápavě ,,Proč jsem ksakru v nemocnici když musíme hledat Bellu?" zařval jsem hned přiběhla sestřička ,,Děje se něco?" zeptala se ,,ne" řekla máma ,,Justine omdlel si tak jsme tě museli odvést do nemocnice báli jsme se" řekla mamka a já jsme přikývl ,,A co Bella? Bylo třeba od těch psychoušů něco v televizi kde je? Kde se nachází? Aspoň něco?" zeptal jsem se zoufale ,,Ne Justine nic dívali jsme se na televizi ale nic mysleli jsme že když je Bella kvůli tobě tak sledovaná že nám to dá novinky kde se nachází a víme že v Californii určitě není" řekla mamka ,,Takže se po ní slehla zem? Nechceš mi říct že se jí něco stalo že ne?" řekl jsem ,,To ne Justine jenom jí žádnej novinář nechytil" řekla za chvíli přišel Scoot ,,Konečně" řekl Scoot a já se usmál ,,Našli jste jí?" zeptal jsem se ,,Ne to ne promiň ale konečně si se probudil" řekl a já jsem zakroutil hlavou ,,Jak dlouho jsem byl mimo?" zeptal jsem se ,,No den" řekla mamka ,,Doktor řikal že to bylo ze stresu a unavenosti" řekl Scoot a já jsem přikývl musel jsem pořád myslet na Bellu na její krásný úsměv na všechno ale její slova mě tak bolí ' k dítěti se nikdy nepřiblížíž ' 'k dítěti se nikdy nepřiblížíž' 'k dítěti se nikdy nepřiblížíž' ' k dítěti se nikdy nepřiblížíž' bože proč jsem za Taylor vůbec jel ,,Za všechno můžou ty hajzlové!" vykřikl jsem ,,Co?" zeptali se ,,Oni ty debilové kdyby tam nebyli tak by byla Bella se mnou" řekl jsem mamka mě chytila za ruku podíval jsem se na Scoota ,,Kdyby jsem nešel za tou Taylor tak by se nic nestalo že jo Scoote?" vyprskl jsem ,,Ale jak jsem měl vědět že tam ještě někdo je a dělá to všichni by možná si mysleli že to jste vy dva" řekl ,,Bože ale jak by jsem si něco mohl začít s blonckou já blondýny nemám rád Taylor je dobrá kamarádka ale kdyby se nekamarádila s tou krávou tak by jsem se sní normálně bavil ale Selena jí změnila" řekl jsem ,,A co když Taylor změnila Selenu??" zeptala se mamka ,,Nechceš mi říct že se Seleny zastáváš?" zeptal jsem se ,,Ne to ne" řekla vydechl jsem a přemýšlel o ní.

Bella

Doletěla jsem večer do New Yorku snažila jsem se skrývat nechci aby mě viděli a hned by se vyptávali a v televizi by bylo že Bella Palwin se nachází v New Yorku. Vzala jsem si kufry a dala si na hlavu kapuci rychle jsem vylezla z lětiště a stopla si taxík dala jsem adresu Miley a snažila se mu neukazovat. Dojeli jsme před ten známí dům. Dala jsem mu peníze a rychle vystoupila. Zazvonila jsem a čekala když jsem viděla že u nějaký budovi stojí papz a něco fotí v tý budově tak jsem začala bouchat na dveře Miley otevřela a já jsem tam vletěla a zavřela dveře přímo se na mě bavila ,,Ahoj Miley klidně mě vyhoď ale já nevim kde mám být" řekla jsem a vydechla ,,Jasně že tu můžež být zlato je mi líto jak ti to mohl vůbec udělat byl to tak dobrej kluk nemůžu uvěřit že by tohle udělal" řekla Miley a objala mě. ,,Takže si to už viděla?" zeptala jsem se ,,Zlato to už viděl celý svět všichni to řeší" řekl Miley ,,Super" řekla jsem sedla jsem si na gauč. ,,Opravdu si myslela jak si řikala že mu nepůjčíš dítě myslela si to vážně?" zeptala se a dala mi čaj ,,Nevim ale vtu chvíli mě to napadlo" řekla jsem ,,A nechceš si to vysvětlit?" řekla a upila si kafe ,,Ne co by mi vysvětlovat že na něho Taylor skočila a on se nemohl ovládnout a ještě mi pořád řikal že by si nikdy nic v životě nezačal s blondýnou" řekla jsem ona přikývla. Vzala jsem si mobil od včerejška jak jsem vylezla z baráku Justina tak jsem ho nepoužívala takže chci vidět kolik budu mít hovorů ,,23x Pattie, 8x Jeremy,6xmáma, 10x Caitlin, 10x Raen, 5x Fredo, 13x Scooter, 35x Justin" řekla jsem a Miley se zasmála ,,No asi by si mohla někomu zavolat" řekla Miley ,,Nikdy" řekla jsem ona zakroutila hlavou.

O týden později

Celý týden jsem nevylezla z baráku a kdyby byla příležitost tak jedině zahalená aby mě nikdo neviděl a ani nepoznal všichni se o mě bojí a je docela komické že v televizi mluví Po Belle Palwin se zlehla zem. Pustila jsem televizi.

,,Justin Bieber se zhroutil. Včera jsme ho viděli úplně na mol vyjít z klubu fifteen a volal ,,Bello vrať se mi!" hledají Bellu ale nikdo jí neviděl. Stalo se něco? Udělala si něco Bella? Kde je schovaná? Na tyhle otázky neznáme odpověď"

No tak tohle je už moc Justin se asi hodně trápí ale podvedl mě? Podvedl nevim co k tomu mám říct. Ach božeeeee! ,,Musíš vylézt!" zařvala na mě Miley a běžela ke mě po schodech dolů ,,Co?" zeptala jsem se ,,Mám fotky koukej předevčírem se Justin opil že by nedošel domů kdyby ho nenašel Fredo a Raen tak by spal na ulici a včera se zhroutil na ulici vidíš ty fotky prej že šel se Scooterem na nákup nebo někam a v obchoďáku když se fanynky ptali na tebe tak omdlel chápeš Bello vrať se nebo aspoň vylez aby tě zachytili a řekli že se skrýváš v New Yorku on to nezvládá" řekla Miley a nechala mi tam tablet s fotkama a zase odešla podívala jsem se na fotky nejdřív tam byl jak Justin odchází z baru a úplně se motá. Potom kde je v obchoďáku a má skleslej obličej a brýle takže musí mít určitě pytle pod očima. A pak jak omdlel před fanynkama vyfotili jak ho vzeou do nemocnice a taky jak leží na tý zemi. Bože bože bože chudák. Už mi tekli slzy já se k němu chci vrátit ale bojím se že mě znova podvede. Zvedla jsem se a šla nahoru. Vzala jsem si úplné džíny a na kolenech jsem měla díry K tomu jsem si vzala tílko a na to si hodila mikinu Justina ano Justina byla docela velká ale slyšela mi byla modrá a měl tam bílí šňůrky s kterýma jsem si vždy tak ráda hrála když jí měl na sobě. Šla jsem do koupelny a dala si řasenku trochu lesku na rty a ještě si vzala naušnice. Vzala jsem si kabelku a šla dolů když mě Miley viděla tak upustila skleničku a hned se ke mě rozeběhla a objala mě ,,Bože ty jdeš ven to je boží" vypískla a já se usmála vzala jsem si boty na podpatku a ještě se otočila na Miley ,,jestli nepřijdu do dvou hodin tak jsem někde zakopaná od Belieberek nebo pošlapaná od papz" řekla jsem ,,Ale neboj to druhý možná ale Belieberky tě miloujou" řekla a já přikývla. Otevřela jsem dveře zamknula a šla na ulici šla jsem trošku do středu náměstí a za chvíli jsem viděla blesky a křik. A začíná to zítra uvidím Justina.

Belieber Forever ✔ Kde žijí příběhy. Začni objevovat