Capitolul 3

42 5 3
                                    

*NECORECTAT*

Amber pov

M-am trezit devreme și M-am pregătit pentru o noua discuție cu Simon. Mi-am luat o pereche de pantaloni scurți negrii, un tricou negru cu un craniu, o geacă de piele neagră și un lanț cu craniu. M-am lăsat la vedere tatuajul de pe umăr și m-am machiat cu un ruj roz deschis, și un fard negru.
Mi-am luat geanta și cheile și am plecat din casă. Am ajuns în 5 minute la biroul lui Simon și am intrat.
Mi-a arătat sa stau jos și mi-a întins un pahar cu cafea și un fursec.

"Deci?!" am întrebat nerăbdătoare, bătând cu degetele în masă. "Ce ați hotărât ?!"

" Da, am decis. Dacă semnezi contractul, o sa stai la cineva unde o sa ai tot ce îți trebuie în schimbul sa compui cântece + 500 de dolari pe luna" a spus el calm, așteptând sa îmi vadă reacția.

" Și.... cu cine o sa locuiesc dacă accept? !"

"Păi... cu One Direction..." îmi comunică.

" O sa mă gândesc. Merg sa mă plimb puțin și vin sa va spun." am spus și am luat cafeaua, ieșind din birou.

Ajunsa afară mai lăsat purtată de picioare și nu îmi dau seama Cum trece timpul... Am mers înapoi la biroul lui Simon și am intrat.

"Da, draga mea?" a spus el. "Ce ai decis?"

"Accept. Dar vreau sa citesc tot contractul acum. Și apoi... o sa semnez." am spus. " Dar sa știi ca nu îmi place ca o sa stau cu acei patru idioți."

La ultima am mințit.... vreau super mult sa stau cu ei... dar ! Știu! O sa mă comport ca și cum nu as vrea.
Am semnat contractul și Simon mi-a spus ca o sa vina băieții sa mă ajute sa mă mut.
Am mers acasă și am început sa împachetez fiind fericită că în sfârșit am o slujba stabila și ca scap de locul ăsta jalnic.

Peste câteva ore eram gata cu cutiile... Am auzit o mașină pe alee și am ieșit din casă. La volan am observat ca era Harry Styles... nu pot sa cred ca One Direction a venit sa mă ajute sa mă mut. E incredibil.

Toți băieții mai ajutat sa urc în mașină și sa îmi adun lucrurile. Am plecat și eu Mi-am sprijinit capul de umărul unuia dintre ei și am adormit.

Harry Pov

   Fata aceea de la concert a ieșit din casă și băieții au ajutat-o sa își aducă o GRĂMADĂ de cutii în mașină.                                                    Drumul a fost rapid și în fata casei noastre am observat ca a adormit.                         Am luat-o eu și Liam în brațe și am cărat-o pana în camera ei. Doamne dar nu mi-am dat seama cât de multe scări sunt în casa asta. 

   Amber pov

M-am trezit pe un pat extraordinar de mare și M-am ridicat în picioare puțin leneșă dar mai ales confuză...
Eram intr-o camera mare, cu un perete complet din sticla cu o ușă tot de sticla care dădea spre o terasa imensă. Restul pereților erau albi și  mobila neagra: un pat cu baldachin,  un birou și mai multe dulapuri negre.  Parchetul negru contrasta cu covorul pufos și alb... casa asta e perfectă!
  Am auzit o bătaie în ușă și cei patru magnifici (dacă întreabă ei, am spus asta cu sarcasm dar dacă nu... e adevărat. Sunt magnifici!) au intrat în camera mea.
 
   "Salut! Eu sunt Harry. " se prezintă unul duntre preferații  al cărui nume îl știam deja. "Și tu ești....?!"

   "Amber Jones. Nu mă bucur ca sunt aici. " am spus cu prefăcătorie.

   "Ce? Nu te bucuri? Ce persoană! " a spus Liam șocat.

   Va rog sa iertați ca nu am mai postat de atat de mult timp. simt va o ticaloasa. Știu ca e scurt dar... sper sa va placă!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tell me something...Where stories live. Discover now