Maia'nın Sevgilisi

290 25 8
                                    

Laura anlatıyor:

Sabah kalktım. Aynaya baktığımda saçım çok dağınıktı. Hemen banyoya girdim. Saçımı yıkamaya zamanım yoktu. Bu yüzden taradım ve hafif kabarttım. Üstümü giyinip aşağı indim. Vanessa yine süper yemekler yapmıştı. Yemeğimi yiyip okula gittim. Vanessa'dan önce evden çıkmıştım. Çünkü Ross'u görmek istiyordum. Ross'u çok özledim.

Dün okulda ne oldu derseniz Maia'nın yanına gitmiştim ve oda tatlı bir seste '' Sizin aranıza girmek istemedim.'' demişti.

Okula giderken Ross ve Riker'ı gördüm.

Ben: Selam.

Riker, Ross: Selam!

Riker: Vanessa nerde?

Ben: Daha evden çıkmadı. Vanessa'nın yanına gidip bir süpriz yapmaya ne dersin?

Riker gitmişti. Ross'la ben yalnız kalmıştım. Çok mutluydum. Okula giderek konuşmaya başladık. Tabii gülmeyi unutmadım. Çünkü Ross'un yüzüne güzel gözükmem lazım.

Okula geldiğimizde Maia sırada oturmuş telefonuyla uğraşıyordu. Ross yerine, bende yerime geçtim.

Ben: Ne yapıyorsun?

Maia: Carter'la mesajlaşıyorum.

Ben: O kim?

Maia: Yeni SEVGİLİM

Ben: Maia buna çok sevindim.

Maia: Bende!

Maia'nın bir sevgilisi vardı. İlk defa bu kadar şaşırmıştım. 5. Sınıftayken Maia bir oğlana çıkma teklifi etmişti. Oğlanda, Maia'nın yüzüne tükürüp kaçmıştı. O günden sonra ne Maia'yı seven oldu... Ne de çıkma teklifi eden oldu.

Son dersteydik. Ders müzikti. Herkes sırasına oturup öğretmeni beklemeye başladı. Kısa süre içinde öğretmen geldi. Tabii doğal olarak herkes ayağa kalktı.

Öğretmen: Oturabilirsiniz. Önce herkes istediği kişiyle grub olsun!

Ben, Ross ve Maia grub olmuştuk ama Maia bunu kabul etmedi. Bizi yalnız bırakmak için başka biriyle grub oldu.

Öğretmen: Herkes kendi çapında bir şarkı söyliyecek. En uyumlu ve en güzel olanı seçicem. O gruba bir ödül vericeğim. Yarın akşama kadar herkes şarkılarını hazırlasın. Çok az zaman verdim ama bu çok önemli bir yarışma. Bol şans.

Ders bitmişti. Şarkı yarışması için daha bir hafta vardı. Ross'la bir ara buluşup şarkıyı yapmamız lazımdı.

Ross: Eğer akşama kadar boşsan bir yerde şarkımızı hazırlayalım mı?

Ben: Akşam boşum. Vanessa'ya haber vermem lazım.

Hemen Vanessa'yı arayıp haber verdim. Sonra meraklanmasın kız.

Bir kafeye geldik. Ross iki tane sıcak çikolata söyledi. İkimizinde sıcak çikolata sevdiğini bildiği için... Sıcak çikolatalarımız geldi. Ross şarkıyı düşünmeye başladı. Ağzında bir şeyler mırıldanıyordu ama ne mırıldandığı konusunda hiç bir fikrim yok.

Eve geldim ve Maia'yı aradım. Sadece şarkımızın taslağını çıkarabilmiştik.

Ben: Bugün senle fazla ilgilenemedim Maia, özür dilerim.

Maia: Önemli değil.

Ben: Sevgilin hakkında konuşmak istiyorum. Nasıl bu kadar çabuk sevgili olabildin. Önce insanlar tanışır sonra birbirlerini seviyorlarsa sevgili olurlar ama sen 1 gün bile geçmeden sevgili edinmişin.

Maia: Carter bana önceden çıkma teklifi etmişti. Önceleri hoş çocuktu filan ama Ross gelince işler değişti. Ross'a aşık oldum. O da seni sevince aranıza girmek istemedim ve bende Carter'ın teklifini kabul ettim.

Ben: Carter sana ne zaman çıkma teklifi etti?

Maia: Okul açılmadan 1 hafta önce.

Ben: Pekii. Görüşürüz.

Maia: Görüşürüz...

——————————————

Yine bir bölümün sonundayız. Umarım beğenmişinizdir. İstedğiniz gibi yapmaya çalışıyorum. Sıkıcı yapmamaya çalışıyorum. Eğer sevmediğizin bir şey varsa veya bölümlerde ne yazmamı istiyorsanız ona göre bölümleri değerlendiricem. Sizleri seviyorum. HOŞÇAKALIN.

——————————————

İLK AŞKIM ( Türkçe Raura)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin