Deel 7❤️

428 10 0
                                    

-Wolfs-
Eenmaal thuis gekomen begon ik met koken. Eva ging naar boven haar spullen opruimen. Niet veel later riep ik haar voor het avond eten. Ik zette het eten op tafel en een chocomelk voor Eva.

-Eva-
'Dat ruikt lekker Wolfs' zei ik en Wolfs glimlachte en liep de trap af. Tijdens het eten zeiden we niks en keken we elkaar alleen maar aan. 'Klaar?' Vroeg Wolfs 'ja het was heerlijk' antwoordde ik. 'Ik ga alvast douchen zei ik en liep naar boven'
Heerlijk zo'n warme douch. Ik liet het warme water over me heen spoelen en deed mijn ogen dicht. Na het douchen maakte ik de douch schoon en deed vouwde de handdoek om me heen en liep naar mijn kamer om mijn pyjama te doen.

-Wolfs-

Na het afruimen liep ik naar boven & trok mijn pyjama aan. Dat was niet veel minder dan een pyjama broek, omdat ik het altijd wel warm had. Ik draaide me even om en zag Eva met een omgevouwen handdoek naar haar kamer gaan. Ik kon het niet laten en liep stilletjes achter haar aan naar haar kamer. Ik ging voorzichtig in de deuropening staan. Eva had nog steeds niks door.

-Eva-
Op een voelde ik twee handen op m'n heupen en ik wist meteen dat het wolfs was. Ik wist even niet wat ik moest doen en bleef stokstijf stil staan. Langzaam kuste wolfs me in mijn nek. Oo dat gaat fout dacht ik , want volgens het werk mag dit totaal niet, maar toch liet ik hem zijn gang gaan, want eigenlijk wilde ik dit ook en draaide me op en beantwoorde zijn kus.

~wolfs~

Langzaam draaide Eva zich om en kuste mij net zo liefdevol op mijn lippen. Ik duwde haar langzaam op haar bed en kust en streelde haar. Langzaam trok Eva mijn broek uit en ik trok eva's handdoek weg.

-Eva-
Hij was zo lieff. Langzaam deed floris zijn condoom om en drong hij hem naar binnen. Hij was zo zacht en gespiert te gelijk. Die nacht sliepen we samen in één bed. De volgende ochtend kreeg ik een ontbijt op bed en at ik samen met floris.

-wolfs-
Voor dat we samen wegreden gaf ik Eva nog een flinke zoen en starte de auto. Op het bureau aangekomen was het wel een beetje ongemakkelijk, maar we probeerde zo normaal mogelijk te doen, want echt niemand mag dit weten.

Sorry voor lange niet schrijven en korte verhaal , maar erg druk met school. Comments graag voor nieuwe ideeën

Xxx yenna wolfs

Samen oké?                      (Flikken Maastricht)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu