Capitolul 16

195 15 0
                                    


Amon își ridica privirea din podea si o privește pe Stela. Ochii roși ai acestuia nu o înspăimântau asa de tare din cauza glumei celor doi. Jack si Hans încep sa râdă si se întorc cu fata spre ea dar având ochii închiși.

Focul prinde dintr-o data intensitate iar încăperea se luminează. Cei doi își deschid ochii si acum Stela poate sa observe ca fratele sau si cel care ii sponsoriza cu bani nu își mai controlau ei trupurile ci altceva. Ochii lui Hans deveniseră negri, nu numai irisul ci tot ochiul. In schimb Jack avea ochii asemenea unui șarpe.

-Ridicate! Ii poruncește Jack Stelei pe un ton de nerecunoscut. Acum glasul ii este mai supțire și Jack nu era sâsâit, își spune Stela in minte.

Amon execută porunca dată fara sa spun nimic. De asemenea Hans ii aruncă o privire inexpresivă lui Jack. Acesta lasă privirea in jos si merge lângă Amon. Fratele Stelei își întoarce privirea spre aceasta si o fixează din nou cu acei ochi goi, inexpresivi.

-Ridicate scumpă fecioară! Spune el pe un tot foarte ridicat din care se putea citi virilitatea. Era tonul pe care il folosea un bărbat adevărat. Fratele sau nu avea așa ceva si nu era nici pe departe bărbat. Rămăsese prins in perioada adolescentei. Este prea impulsiv, neglijent si foarte nepăsător.

Totul era clar. Ceea ce întâmpla in jurul ei acum era peste firea omenească. Cei trei erau niste creaturi venite din alta lume, niste ființe supranaturale. A simțit de la început ca este ceva în neregulă cu templul acesta. Ar fi trebuit sa facă ceva, ar fi trebuit sa ii oprească dar nu a facuto. Fusese prea slabă si cedase in fata lui Jack dar nu ar fi avut ce sa facă. Devenise cam prea neputincioasa de când a ajuns in Egipt. Își dorea sa fie asemenea Nataliei Steward, o femeie puternică, o femeie in adevăratul sens al cuvântului. O aprecia chiar daca o ura din tot sufletul.

Hans întinde mana spre ea trezind-o din gânduri. Se uită încruntată la mana sa apoi privește către obstacolul ce o împiedica sa execute. Este surprinsă atunci când sfoara nu ii mai înconjura trupul si se putea mișca in voie. Se ridică in picioare dar nu cu ajutorul fratelui sau ci sprijinindu-se de zidul din spate.

-Vino aici, ii poruncește din nou Hans. De data aceasta ea nu mai face ceea ce spune creatura care ii controla fratele. Decide sa rămână pe loc, cu spatele sprijinit de zidul rece si vechi.

-Stăpânul ți-a poruncit ceva. Execută! intervine Jack. Glasul acestuia o deranja pe femeie foarte tare. S-urile erau prea accentuate.

Hans își întoarce privirea spre acesta iar dintr-o dată ,Jack zboară in zidul din spatele lui.

-Taci sau altfel ajungi in flăcările infernului! Spune fratele femei pe un ton grav. Isi întoarce privirea din nou femeie si adaugă pe un ton mai blând, mai ostil. Vino aici fecioara mea. Nu o sa sălășluiesc nici un rău asupra ta.

Picioarele Stelei încep sa se mişte involuntar. Când ajunge in fata acestuia corpul ii îngheață. Nu mai avea putere asupra trupului sau. Privește neputincioasa in ochii acestuia si crede ca poate vedea spiritul fratelui sau incercand sa se elibereze de creatura care ii posedă trupul.

-Fratele tau are o inimă de războinic. Cred ca trebuie sa fi mândră de acest lucru, fecioaro. De asemenea tu detii o frumusețe rar întâlnită pe meleagurile acestea, specifică femeilor nordice. Ești o adevărată încântare in fata ochilor noștri. Presupun ca ai si un bărbat caruia i-ai fost dăruită, tânără fata?

-Da, rostește ea pe un ton firav. Ii era foarte teamă. Se simțea neajutorata iar faptul ca nu mai putea sa își controleze corpul o îngrozea de-a dreptul.

-Vreau sa facem un târg. Tu ne dăruiești corpul fratelui si al prietenului tau iar noi îți cruțăm viața.

-Îmi propui sa îmi vând fratele si prietenul in schimbul vieții mele?

-Răspunsul este da. Nu meriți sa fi prinsă in războiul pe care il vom purta cu o anumită persoană care i-a pecetluit soarta sclavului meu.

-Cine este acea persoană? Cine sau ce sunteți voi? De ce l-ai ales tocmai pe fratele meu?

-Tânără fata pui cam multe întrebări dar îți voi răspunde. Eu sunt stăpânul infernului si al desertului, eu sunt Seth, atunci când acesta își pronunță numele focul aproape ca se stinsese.

-Numele meu este Apophis. Eu sunt zeul demon-sarpe care trăiește in intunericul etern, se prezintă cel care il poseda pe Jack.

Ea înghite in sec si spune:

-Dar el? Întreabă aceasta aruncandu-si privirea spre Amon.

-El este cel pe care il vom ajuta sa se răzbune. Numele lui este Amon, il prezintă Seth.

-Cine e persoana pe care vrea sa se răzbune?

-Este cea pe care o urăști atât de mult, este cea care i-a distrus cariera fratelui tau, dușmanca ta si a fratelui tau.

-Natalie, murmură ea inconștienta.

-Exact.

-De ce l-ai ales pe fratele meu?

-Pentru ca ura care o simte pentru ea este foarte mare iar acest lucru ma hrănește, ma face mai puternic. Acum, vreau sa aud răspunsul tau fecioaro.

-Îmi pare rău dar nu pot renunța la fratele meu. Dar vreau sa va propun un schimb. Nataliei Carter in schimbul celor doua corpuri pe care le posedați.

Hans sau mai bine spus Seth își mijește ochii si zâmbește ștrengărește in coltul guri.

-Ești dispusă sa faci așa ceva numai pentru fratele tau? Dacă ar fi fost invers situația te anunț cu un mare regret ca el nu ar fi făcut asa ceva pentru tine. Te-ar fi lăsat si ar fi acceptat șansa pe care ți-am oferit-o.

-Stiu ce încerci sa faci dar nu îți va merge. Am luat o decizie si nu mai o sa o schimb. Eu nu sunt ca fratele meu, eu sunt eu si daca vreau sa risc, o sa risc.

-Accept acest schimb dar parca tot nu este suficient cea ce îmi oferi.

-Ce ai mai dori?

-Ceva neînsemnat, aproape nevaloros; ceva care sa îmi satisfacă pofta trupească pe care o simt in acest moment, spune el apoi ridică mana spre obrazul ei si il atinge lin.

***

Daca interesează pe cineva, fata din imagine este Stela. Sper ca va plăcut cât de cât capitolul si nu va plictisit așa de tare. Bye!

Intoarcerea faraonuluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum