15. ''Sorry dat ik zo laat ben''

55 2 1
                                    

Nadat Tyler met Jai heeft gepraat is hij in slaap gevallen, zonder mij dan ook maar iets te vertellen. Ik lig wakker naar het plafon te staren. Ik pak mijn telefoon op als hij begint licht te geven. ''Met Vick'' zeg ik als ik opneem. ''Vick met Romy'' hoor ik haar zachtjes snikken. ''Wat is er aan de hand?'' vraag ik als er verder niks meer dan alleen maar gesnik uit de telefoon komt. ''Ik kom nu naar je toe'' roep ik nog door de telefoon en hang op. Zo zacht mogelijk trek ik mijn kleren, schoenen en jas aan. Ik laat een briefje voor Tyler achter en kus hem zachtjes op zijn wang.

''Romy!'' roep ik als ik haar rode ogen zie. Ze stort zich in mijn armen en begint gelijk te huilen. Samen met haar loop ik naar de bank toe. Zoals ik al door had zijn haar ouders en broer niet thuis. ''Wat is er?'' fluister ik en probeer haar te kalmeren. Stotterend vertelt ze dat toen ze met Silvia ging afspreken Samuel belde. Hij vertelde aan Silvia dat ze van Jai had gehoort dat Kaj haar leuk vind. Verbaasd kijk ik haar aan. ''Waarom huil je dan?'' vraag ik met grote ogen. ''Omdat ik hem niet leuk wil vinden. Je weet dat ik altijd alles verpest'' stotterd ze huilend uit. ''Je verpest echt niet alles'' zeg ik lachend. ''Wil je morgen met Kaj gaan praten?'' vraagt ze fluisterend en verstopt haar gezicht in haar handen. ''Tuurlijk'' zeg ik met een glimlach.

-------------------

Romy was in slaap gevallen dus was ik weer terug gegaan naar het hotel. Tyler heb ik net uitgezwaaid omdat hij weer terug gaat naar Amerika maar hij heeft gezegt dat ik in de vakantie mag komen. Nu sta ik voor Kaj zijn deur. Ik ben best zenuwachtig, geen idee waarom. ''Hallo'' hoor ik een vrouwestem zeggen. Dan verschijnt er een vrouw van rond de 40, misschien iets ouder, in de deuropening. ''Ik kom voor Kaj'' zeg ik vriendelijk en glimlach. ''Ben je een vriendin of een fan?'' vraagt ze en ik zie lichte twijveling in haar ogen. ''Een vriendin'' lach ik. Het is erg grappig om te horen. ''Ik haal Kaj even'' zegt ze en verdwijnt weer. Niet veel later verschijnt een lange jongen met blonde haren in de deuropening. ''Victoria? Wat doe jij hier?'' vraagt hij verbaasd. ''Ik moet met je praten'' zeg ik iets te zacht. ''Praten?'' vraagt hij. Hij heeft mij toch wel gehoort. Ik knik en Kaj stapt aan de kant zodat ik naar binnen kan.

Ik zit ongemakkelijk op zijn bed om mij heen te kijken. De deur gaat open. ''Hier'' zegt hij en overhandigt het glas met cola er in. Dankbaar glimlach ik. ''Dus waarover wilde je praten?'' vraagt hij en komt naast mij op het bed zitten. ''Romy'' zucht ik uit. ''Mhhmm'' mompelt hij terwijl hij een slok van zijn drinken neemt. ''Ik weet niet of ik het mag zeggen maar Samuel belde Silvia toen zij bij Romy was. Samuel had verteld aan Silvia dat jij Romy leuk vind. Gisteren belde Romy mij dus weer en ze was helemaal overstuur'' zeg ik in een hap adem. ''Fuck'' mompelt hij en schud wild met zijn hoofd. ''Dit had nooit naar buiten mogen komen'' zucht hij. ''Wat? Ik snap het even niet meer'' zeg ik verward. ''Er mogen maar twee van ons iets met een meisje krijgen omdat anders onze fans gek worden. Teminste dat is wat ze ons zeggen. Alleen Cassius heeft nu dus met Youssra maar er zijn meerdere van ons vieren die ook een meisje willen'' zegt hij en legt zijn hoofd in zijn handen. ''Dan kan je toch iets met Romy nemen?'' vraag ik met een glimlach. Hij schud zijn hoofd. ''De rest vermoord mij'' zucht hij uit. ''Dioni kijkt de hele tijd zo verliefd naar Aliza. Samuel zit met zijn hoofd in de wolken'' zegt hij er achteraan. ''Silvia'' mompel ik. Kaj knikt. Ik tik hem aan. ''Romy'' glimlach ik en kijk naar mijn handen. Het is een tijdje stil. Jai zal mij nooit leuk vinden. ''Jai is nog het grootste probleem'' lacht Kaj na een tijdje. Hij gaat liggen en legt zijn handen onder zijn hoofd. ''Hoezo?'' De nieuwsgierigheid giert door mijn lichaam heen.

''Hallo?'' vraag ik zachtjes terwijl ik de telefoon opneem. ''Hoi met Sam'' hoor ik een maar al te bekende stem door de telefoon zeggen. ''Wat is er?'' ''We zouden een date hebben, nu. Weet je nog'' zegt Sam zachtjes door de telefoon. ''Ja ik ben onderweg. Sorry dat ik zo laat ben. Ik zie je zo'' probeer ik zo kalm mogelijk te zeggen.

''Kaj ik moet weg. Sorry'' roep ik naar hem. Hij trekt mij tegen zich aan en knuffelt mij stevig. ''Jai..'' begint hij maar ik onderbreek hem. ''We bellen nog. Ik moet echt gaan'' roep ik en ren naar buiten. Gelukkig woont Kaj niet zover van mij vandaan. Snel kleed ik mij thuis om en zet mijn blonde pruik op. Ik bekijk mezelf snel in de spiegel. Mijn blonde haren matchen nu goed met mijn blauwe ogen. Ik heb een hoge spijkerbroek aan met daarboven een crop top met een eenhoorn erop. Ik zet mijn beanie op en trek mijn snikers aan. Ik ren naar mijn fiets, spring er op en fiets zo snel mogelijk naar Sam toe.

''Sorry dat ik zo laat ben'' zeg ik hijgend als ik de danszaal binnenval. ''Oh shit ik ben mijn danskleding vergeten'' mompel ik en sla mezelf mentaal voor mijn hoofd. ''Geeft niet'' zegt hij en pakt lachend mijn hand vast. ''Eerst beetje opwarmen'' zegt hij en ik merk dat hij nerveus is. Hij zou eens moeten weten, ik ben pas nerveus. Ik bedoel ik ben hier degene die liegt. Hij pakt mijn rechthand vast. Hij legt zijn rechterhand op mijn heup. Ik leg mijn linkerhand op zijn schouder. We gaan dichter bij elkaar staan. ''Zal ik hard op tellen?'' vraagt hij. Als antwoord schud ik mijn hoofd. ''Ik kan best goed dansen. Alleen geen paaldansen'' zeg ik. Van de zenuwen giegel ik even. De opwarming ging goed. Ik ben best lenig daar ligt het niet aan maar paaldansen is gewoon lastig. ''Meer emotie!'' roept Sam voor de zoveelste keer. ''Ik heb geen emotie'' zeg ik sarcastisch. Hij komt op mij aflopen en legt zijn hand op mijn wang. ''Wil je wat dan?'' vraagt hij en kijkt diep in mijn blauwe ogen. Zijn groene ogen hebben een lichte twinkeling in zijn ogen. Op het moment dat zijn lippen bijna de mijne raken gaat mijn telefoon af. Zuchtend loop ik naar het trillende ding en neem op. ''Jai is verdwenen'' hoor ik degene aan de andere kant alleen zeggen en daarna hoor ik een piepend geluid. Opgehangen.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Apr 13, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Are you kidding me?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu