XIX. kapitola

1.1K 100 10
                                    

Chvíli poté jsme ještě leželi a Ashton pak usnul. Vlastně doslova vytuhl. Rychle jsem vyskočila, naházela na sebe oblečení a vyběhla z toho domu. Naštěstí jsem to tady poznávala, kousek odtud byla jedna restaurace, kam rádi chodili všichni známí ze školy. Rozběhla jsem se na levou stranu a během čtvrt hodiny jsem už stála na naší verandě před hlavními dveřmi. Hledala jsem na svém svazku ten správný klíč a když jsem ho našla, ruce se mi tak třásly, že jsem se nemohla trefit do klíčové dírky. 

Když jsem se dostala do domu a zabouchla za sebou dveře, uslyšela jsem z obýváku hrát televizi a domem se linula vůně jídla. Vyzula jsem se a zamířila do kuchyně. Máma stála u pultu a něco krájela.

,,Ahoj, mami." řekla jsem a připravila se na smršť otázek, kde jsem byla, že jsem se měla vrátit a měla jsem jí říct o tom, že nebudu spát doma.

,,Ahoj, zlatíčko. Bavila ses?" zeptala se a usmála.

,,Hm, jo." řekla jsem po chvíli, protože jsem nemohla uvěřit tomu, že se máma nechová divně a nezlobí se na mě.

,,Byla jsi s tím Ashtonem?" zeptala se. Před očima mi vyskočil Ashton a jeho svalnaté tělo. Tak to můžu. Zatřepala jsem hlavou, abych tuto myšlenku vytlačila z mysli.

,,Co? Ne, nebyla," řekla jsem trochu nervózním hlasem a usmála se. ,,Byla jsem s Michaelem." vypadlo ze mě.

,,Michaelem? Kamarád?" usmála se na mě.

,,Ashtonův brácha." řekla jsem jednoduše. Bylo zbytečné mámě vysvětlovat ten vztah, jaký mají, protože by byla jen víc zvědavá a já bych se do toho možná ke konci zapletla.

,,Ashton má bratra? To jsem netušila," poznamenala a pokračovala v krájení zeleniny. ,,Ty tepláky ti jsou trochu větší, zlatíčko. Měla bys jíst." řekla po chvíli. Cítila jsem, jak mi rudnou tváře, protože jsem si doteď neuvědomila, že tady stojím v Ashtonových teplácích, které byly opravdu velké. 

,,Jsou pohodlný," řekla jsem, protože mě nic lepšího nenapadlo. ,,Jdu se převléct." řekla jsem a vyšla z místnosti. Během chvíle jsem vyběhla schody a pak se zavřela v pokoji. Zhluboka jsem se nadechla a pak vydechla a v hlavě si poskládala, co se stalo. Nechápala jsem, kde se ta vášeň a ten chtíč mezi mnou a Ashtonem objevil, ale byl tam. A byl sakramentsky silný. Spala jsem s mnoha kluky, ale s žádným jsem nepocítila to, co s Ashtonem.

Ale proč tady vlastně přemýšlím o Ashtonovi jako o klukovi se kterým se mi to líbilo, když se vlastně nemáme rádi?

Vysvlékla jsem si jeho obrovské tepláky, které jsem hodila do rohu místnosti a oblékla si svou Nike sportovní soupravu. Vlasy jsem si trochu učesala a svázala je do vysokého culíku. Pak jsem vlétla do koupelny, abych se podívala, jak vypadám a když jsem se uviděla, tak jsem se lekla. Upřímně jsem nechápala, jak se na mě Ashton mohl dívat jak na obrázek, když jsem vypadal úděsně. Rychle jsem se přepudrovala, aby se mě na hřbitově nelekli a řasy si přejela řasenkou. Pak jsem si obula pevné tenisky a sešla dolů. 

,,Jdu si zaběhat!" zařvala jsem a bez čekání na odpověď jsem vyrazila po chodníku. Běžela jsem, dokud jsem nezmizela mezi stromy, aby mi máma uvěřila, že jdu běhat a ne, že mám v plánu něco jiného. Samozřejmě, že pokaždé, co jsem řekla jdu běhat, jsem měla na mysli jdu k tátovi.

Šla jsem známou cestou, kterou jsem si pamatovala téměř nazpaměť a zírala na špičky svých okopaných bot. Dnes naštěstí trochu vylezlo sluníčko a zmizelo to uplakané počasí, které mi upřímně už docela lezlo krkem. Šla jsem pomalu a nikam nespěchala. Měla jsem habaděj času a chtěla jsem si to volno užít. Po několika minutách mi začal zvonit mobil v kapse, tak jsem ho hned vytáhla. Irwin stálo na obrazovce. Zabručela jsem a nechala mobil zvonit, jen jsem vypnula vyzvánění. Zrovna teď jsem se s Ashtonem bavit nechtěla, po tom, co se stalo jsem s ním upřímně řečeno nechtěla mluvit už nikdy. Nemám ponětí, jak se budu chovat, až ho uvidím ve škole a co teprve bude, až mě bude doučovat. Jen doufám, že to nikomu neprozradí, zvlášť ne Michaelovi a bude to držet v tajnosti. Tohle je věc, kterou se opravdu nikdo nemusí dozvědět. Nebo spíš nesmí.

✓A REAL LIFE ANGEL WALKING DOWN THIS EARTH | Ashton Irwin [CZ]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang