TANITIM-2

135 8 2
                                    

SARP AKMAN (İÇİNDEN GEÇİRDİĞİ SÖZLER)

Bazen küçük gülüşlerimdin aslında. Başta küçük olan ama sonra büyük hayallerimdin. Seninle iyileşmiştim ben. Seninle yeniden doğmuştum. Her şeye rağmen bir gün gideceğini bile bile, ardından ağlayacağımı, bir harabeye dönüşeceğimi bile bile çok sevmiştim seni. Sonsuzca sevmiştim. Karşılıksız sevmiştim.  Şimdi gittin. 

****** 

SARP AKMAN

Gidiyordu yine sevdiğim.  Deniz, hayatımı karıştırıp gidiyordu. Elimde kalan mektupta bir ipucu aradım ama yoktu.  Gözlerim yatağın boşta kalan tarafına döndü. Çok güzel geçen bir gecenin sonunda hüsranla kalmıştım. Oysaki ben ona ne kadar çok güvenmiştim. Ama o yüreğime vurup ardında yastığımda kokusunu bırakıp gitmişti. Öfkeme mani olamadan ayaklandım. Hızla üzerime bir şeyler giyip koşarak odadan çıktım. Kapıda adamlarla konuşan  Oktay'ı görünce ona seslendim.

''Oktay! Buraya gel!''

Oktay hızla yanıma gelip ''Ne oldu abi? Bir sorun mu var?'' dedi.  Öfkeli ve kırık kalbimi görmezden gelip ''Deniz,  gitmiş. Bul onu. Bul ve önümde diz çöktür!'' diye bağırdım. Oktay koşar adım uzaklaşırken benim gözlerim ilk defa dolmuştu. En acınası bir kenarda kalmamdı. Hızlı adımlarım odama döndü. Her şeyi dağıtırken yıkılmaz ben ilk defa ağlıyordum. Umudumu kıran, yüreğimden vuran kız yüzünden ağlıyordum...

                                          

KARANLIĞIN BEKÇİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin