Inceputul sfarsitului

76 2 0
                                    

Trei dintre soldati m-au bagat in masina lui Rayan , iar ei s-au dus in casa pentru a se asigura ca Max nu va venii dupa mine . Am incercat sa ies , dar in zadar , usile erau inchise .

Atunci am auzit de nicaieri un foc de arma . O lacrima mi s-a prelins pe obraz , stiam ca asta a fost sfarsitul lui Max . Am trecut pe scaunul din fata al masinii si am cautat peste tot , stiam ca pe undeva Rayan trebuie sa tina un pistol de rezerva . Ca de obicei , pistolul era in torpedoul masinii .

Am spart geamul masinii si am iesit . Fugeam pe aleea din curtea casei , cu pistolul in mana . Am ajuns in fata casei si am observat pe scarile de la intrare un barbat , cazut la pamant , inconjurat de soldati . Nu mai auzeam nimic , simteam cum piciorele mi se inmuiau . Mi-am facut loc printre soldati si m-am pus in genunchi langa omul ranit . L-am intors cu fata spre mine si atunci am ramas muta .. cel ce fusese impuscat era .. Rayan . L-am observat pe Max intr-un colt al casei , fara nicio arma . Daca nu a fost Max si nici eu .. atunci cine ??

Eu : C-cine a facut asta ? urlu eu .

X: Noi.

Cand mi-am intors privirea i-am observat pe Perry , Damon si Ashley .

Eu : D-dar de ce ? spun mirata .

P,D,A : Lucram pentru dvs. si nu permitem sa va faca rau vreo persoana , indiferent cine e .

I-am ridicat lui Rayan usor capul de la pamant , indreptandu-l cu privirea spre mine . Ma privea cu lacrimi in ochi , suspinand si gemand de durere . Max a venit si el langa mine .

Rayan : Sa ai grija de ea si de copilul meu , Max . De acolo de unde ma duc eu , nu am nicio putere , si nu as putea accepta sa li se intample ceva rau.. spuse printre lacrimi. Imi promiti ? spuse atingandu-i mana lui Max .

Max : Iti promit !

Atunci am observat cum ochii lui Rayan incep sa se inchida . Incet-incet urma sa plece spre o alta lume .

Am inceput sa plang si l-am sarutat pe Rayan pe frunte .

Eu : Ii voi da numele tau ! ii soptesc eu .

The ChameleonsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum