Kap 14 Är det möjligt?...

2K 56 7
                                    

Jag stirrar rakt fram på henne, kan inte vrida på mitt huvud. Allt känns bara konstigt. Jag känner att jag andas tyngre nu, snart dör jag nog...
Flickan reser sig upp och ser på mig.
Hon tar ett steg emot mig. Hon är barfota. Så stannar hon igen och stirrar på mig. Sen öppnar hon munnen, men allt som kommer ut är svart blod.
Så går hon två steg till, stirrar. Tar ett steg till, och där står hon rakt framför mig.
Jag öppnar munnen för att skrika, men inget kommer ut.
Flickan lägger sin hand i min. Hennes är alldeles kall och likblek.
"Stick här ifrån innan...", hon reser sig igen och går där ifrån. "Vänta!", Skriker jag som tydligen har fått tillbaka rösten igen. Men hon hör inte.
Jag försöker ställa mig upp igen, men det går inte. Så jag lägger mig bara ner igen, med tårarna rinnandes för kinderna. Varför just jag? Varför skulle mamma ens flytta ut hit? Varför ville hon det? Undrar hon var jag är nu? Saknar Alex mig nu? Kommer vi ens träffas mer? Frågorna gör mig ennu snurrigare. Jag blir illamående, men kan inte spy. Det enda jag kan göra är att ligga där och gråta. Enda tills jag dör...

Jag vaknar i ett hus. Det luktar gott av bullar och bröd. Och det känns som om jag varit här förut. Jag försöker öppna ögonen, men jag är för trött.
"Sov du, flickan min.", säger någon i bakgrunden. Jag känner igen rösten. Men det är inte mammas. Och det är inte Alex mammas. Vem kan det då vara? Jag tvingar mig själv att öppna ögonen. Och jag ser gumman, min närmaste granne. "Vad hände?", frågar jag.
"Jag hittade dig i skogsbrynet. Du verkade vara helt utmattad, så jag tog hem dig. Du har förresten sovit i två dagar.", svarar gumman.
Två dagar?! Alex!
"Hur mycket är klockan?!"
"Kvart över tre."
"Okej, jag måste gå. Vi ses.", säger jag och reser mig.
Nu måste jag skynda mig till Alex!

Lite konstigt kapitel... Men hoppas att ni gillar det ändå! Tack för att ni läser och kom gärna med förslag om ni tycker att jag ska ändra något eller om ni hittar nåt stavfel.❤️❤
Och så ska jag bara varna Robin, Alice och alla andra som är lite känsliga mot pussar!😂💏 LÄS INTE NÄSTA KAPITEL!
Lite pussar och så nu när Alex hälsar på!
Kram på er alla!
/Elvira

BarnhemmetDär berättelser lever. Upptäck nu