Kap 10 Flickan med de svarta ögonen

2.4K 64 21
                                    

Jag gör mig i ordning för att gå och lägga mig. Jag är faktiskt riktigt nervös för i natt. Det brukar man inte vara, men det är väl helt normalt om man sett och hört det som hände förrförra natten. Jag bestämmer mig för att ringa Alex och berätta om dagboken.
Han svarar så fort signalerna gått fram.
"Hej älskling", säger jag.
"Hejsan", svarar han.
Sen berättar jag om dagboken och om när jag vaknade av stegen och om det blodiga handavtrycket och att jag svimmat och fått vara på sjukhuset.
Och Alex berättar att det är så tomt och tråkigt i stan utan mig.
"Fan vad jag saknar dig", säger jag.
"Jag saknar dig också", svarar han.
Sen lägger jag på.
Jag drar upp täcket från sängen och möts av samma instängda stank som förra gången. Jag sprayar lite med en Victoria's secret. Sen lägger jag mig ner och somnar.

Jag vaknar upp igen vid klockan 11:54 av ett konstigt väsande ljud. Jag sätter mig yrvaket upp. Mitt hjärta bultar så mycket så att det säkert syns utanpå. Åter igen hör jag det väsande ljudet och släpande steg utanför. Klockan slår 00:00 och någon öppnar långsamt min dörr. Men den här gången svimmar jag inte. Jag ser blodiga fotavtryck på
golvet. Sen står det plötsligt någon framför mig. Det är en flicka med svart hår, helt kritvit i ansiktet. Hon tittar rakt in i mina ögon, och jag stirrar skräckslaget in i hennes. Hon har svarta ögon. Alltså inte mörkbruna utan svarta. Jag öppnar munnen för att skrika, men jag kan inte. Istället öppnar flickan munnen och det rinner svart blod ur den. Då får jag plötsligt tillbaka rösten, och skriker så att det ekar i hela huset.
Och då är flickan plötsligt försvunnen...

BarnhemmetDär berättelser lever. Upptäck nu