6| BELALI TAYFA İŞ BAŞINDA

17.4K 957 73
                                    

Bölüm 6

Bölüm Adı: BELALI TAYFA İŞ BAŞINDA

Bölüm Şarkısı: Fifth Harmony- BOSS

Medya: Sırasıyla -Sena, Öznur, Özge, Doğa ve Hilal-'in kıyafetleri. 5 silahşörler :D

&&& 

Hızlı adımlarla yukarı çıktık. Annemler koyu bir sohbetteyken bizi farkedince sustular. Tayfada ki en ikna edici kişilik olarak Doğa'nın konuşması gerekirken maalesef bu iş bana düşmüştü. Eğer annemi ikna edebilirsek kızların annesi de izin vercektik. Abimden ve ablamdan öğrendiğim bir kaç teknikle yüzümü yavru köpek bakışına çevirdim. Tabi ki Sena yüzünü buruşturup kulağıma eğildi ve -"Kanka şu orangutan surat ifadesinden vazgeçersen işimiz daha kolay." dediğinde ona en sinirli bakışlarımı gönderdim. Gözlerini kaçırıp benle ilgilenmiyormuş gibi davranmaya başladı.

-"Annecim..." der demez annem -"Hayır." dedi.

Gözlerimi kısıp -"Daha bir şey istemedim ama?" 

-"Sen isteyeceksen gereksiz bir şeydir kesin" dediğinde sinirli bir şekilde -"Zaten ben kimim ki üvey evladım ben zaten. Hiç abimle ablama gösterdiğiniz sevgiyi gösterdiniz mi ki bana. Yok Özge şunu yap, yok Özge bunu yap. Evde 3. tekil şahıs olarak yaşıyorum resmen. Evcil hayvanımız olsa ona benden daha fazla saygı gösterirsiniz. Özge kim ki za-..." ben böyle motora bağlamış giderken annem elini havaya kaldırınca sustum. Başını ovalarken.

-"Nereye gidiyorsanız gidin. Yeter ki başınızı belaya sokmayın. Ya da kızlar dikkat edin  (beni parmağıyla gösterip) başını belaya sokmasın." dedi kısa ve öz. Tam ben bu söylediği söze atarlanacakken Sena ağzımı kapatıp beni sürüklerken Öznur'da anneme teşekkür ediyordu. Doğa bana baktı. baktı.. baktı... ve başını iki yana sallayıp yürümeye başladı. Tabi arkalarından da ben.

Öznur -"Hazır mıyız?" dediğinde kızlarla birbirimize baktık ve içeriye girdik.

Size kısaca durumu açıklayayım. Ailelerimizden zar zor izin alıp parti için hazırlamıştık. Belalı Tayfa olarak kendimize yakışanı yapıp hepimizin siyah giyinmiştik. Ve Ece'nin sıkıcı partisini biraz eğlenceli hale getirmek için gelmiştik. Mekanı Bar&Cafe karışımı bir yerdi. 

Kapının önünde Erdi'yi gördüğümüzde elini salladı bizi yanına çağırdı. Erdi'yle uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımız vardı bizden sadece birkaç yaş büyüktü. 

-"Ay kızlar sonunda gelebildiniz." 

-"Hadi Erdicim gidelim de biraz eğlenelim" dedi Sena.

Hep beraber içeri girdiğimizde tabi ki tüm gözler bize döndü. Beş güzel kız aynı anda içeri girerse tabi. İçeride aşırı derecede bir kalabalık olmasa da okulun yarısı burdaydı. Kızlarla en arkada karanlık bir köşeye oturduk.

-"Evet ne yapıyoruz?" diyen Doğa'yla herkes birbirine bakmaya başladı. Meyve kokteyliden biraz içerek -"Evet bu sizin hayal gücünüze kalmış." diyerek ayağa kalktım.

-"Şimdi beni izleyin güzellikler" diyerek içecekleri hazırlayan barmenin yanına gittim.

-"Selam tatlım" dedim. Elinde ki bardağı bıraktı ve yavşakça sırıttı.

-"Selam güzellik." Evet... Balık oltaya düştü.

Dudakları hafifçe büzdüm bu sayede dikkati dudaklarıma kaydı.

-"Bu içeceklerde alkol yok mu?"" dedim ve elimde ki bardağı gösterdim.

Gözlerini dudaklarımdan çekip gözlerime baktı.

BELALI TAYFAWhere stories live. Discover now