5| TABU

15.7K 1K 56
                                    

Bölüm 5

Bölüm Adı: TABU

Bölüm Şarkısı: BRUNO MARS-UPTOWN FUNK (multide)

&&&

Odada ki nefes alış verişlerimizden başka bir ses çıkmayınca Öznur oturduğu koltukta doğruldu ve -"Pekala benim canım sıkıldı ne yapıyoruz?" diye sordu. Meteorlar birbirine bakıp omuz silktiler. Mertaşkım :P -"Tabu oynayabilriz. Kızlar bir grup erkekler bir grup olur." dedi. Herkesten oynaylayan mırıltılar çıkarkın o ayağa kalktı ve ilerde ki dolaptan bir kutu çıkardı. Bu arada Merti izleyin iç sesim devreye girdi.

-Söylemeden duramayacağım diyen iç sesimi göz devirdim.

-Söyle cano.

-Mertin çok güzel karpuzları var.

Anlamadıysanız söyleyeyim burda Mertİn poposundan bahsediyor. İmanlı bir kız olup iç sesime -Sen benim sevdiceğimin poposuna mı bakıyon kevaşe. diyerek bir atar yaptım.

-Gözüm kaymış diyerek kendini savundu. İç sesimle diyaloğumu kesip gerçek hayata dönüş yaptığımda masayı hazırlamışlardı bile.

"Evet ilk hangi grup başlıyor?" diye sordu Sena. Berkay elinde ki zarı gösterdi -"Kim de büyük sayı çıkarsa ilk o grup başlar" dedi. Sena kafasını salladı ve Berkay'ın elinden zarı salladı. O an şimşekler çaktı, gök gürledi, beyaz bir ışık etrafı kapladı ve Berkay Sena'ya aşık oldu.... (Tabi ki böyle olmadı.)

Sena'nın bayılmadığına şükrederek ilk önce bayanlar diyen Berkay'a gözlerini deviren Sena bir şey demeden zarı attı. Aynı anda Berkay'da attı ve kazanan kızlar.

Grup ilk beni öne sürdü. Bur arada söyleyeyim biz tayfa olarak Tabu da 'SÜPERİZ'. Kızların karşısına geçtim. Kelimeleri kontrol etmek için Mert ayağa kalktı ve yanıma geldi. Berkay süreyi başlatınca bir kart aldım ve gördüğüm kelime karşısında göz devirmeden duramadım.

KELİME: TERLİK

-"Her gün annemin yaptığı şov?"

Tüm Grup -"Terlik" dedi ve gülmeye başladı. Meteorlarda durumu anlayıp gülmeye başlayınca onları takmayıp yeni bir kart seçtim.

KELİME: VAN GOGH (kulak)

-"Imm... Bu şey... Dur buldum buldum... Bu kişi bir organını kesen sanatçı?"

Hilal bir anda ayağa fırlayarak.

-"Buldum... Bülen Ersoy" dedi.

Meteorlar gülmekten yerlere yatarken. Ben de daha ne kadar rezil olabiliriz diye düşünüyordum.

KELİME: UÇAK

-" Böyle havada uçar ya"

Öznur hızlıca -"Leylek" dediğinde

-"Yok bunun kanatları var." dediğimde

Sena -"Mal leyleğin kanadı yok mu?" dediğinde hak verdim.

-"ımm o zaman biz geçen sene tatilde Antaya'ya ne ile gittik?" dediğimde Hilal -"Uçak" diyerek cevapladı.

Kelimeyi pas geçerek başka kartlara devam ettim. 5 karttan 4 'ünü bildik. Sıra Meteorlara geldiğinde anlatan kişi Berkay'dı. Kontrol için Sena gidecekken vazgeçti ve beni öne sürdü. Bakışlardan anladığım kadarıyla saçma bir şey yapmak istemiyordu. Elime o öten oyuncağı alıp (adını bilmiyorum.) Berkay'ın yanına geçtim. ÖZnur süreyi başlatınca Berkay kart seçti.

BELALI TAYFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin