Boxe jenta

32 2 0
                                    

Anna pov. Hei jeg er Anna og er 15 år jeg boxer og spiller tennis på fritiden min og går senior året på ungdomsskolen. Jeg er fra Japan men flyttet til Norge da jeg var 4. Jeg elsker japanske ting og snakker japansk til familien min. Jeg er alene barn med mamma og pappa og en hund. Hunden min heter Shin og betyr heart på japansk. Mitt fulle navn er Anna Ling og min favoritt mat er sushi. Hver Mandag er jeg på boxing og hver tirsdag på Tennis. Jeg er veldig opptatt av Anime, Manga og har kun en venn som er interessert i det samme som jeg hun heter Alexyl og er like gammel som meg. Hun bor i Japan så vi ser hverandre kun på skype eller når vi gamer online. Hun snakker Japansk så da snakker vi det sammen. Hun har farget håret sitt lyse rosa og er også medlem av en klubb, det er slik at man får 12 små japanske og koreanske ting en gang i måneden som koster en viss pris som foreldrene mine betaler, men det er trekk i fra månedslønna.

Anna pov. Kl. 07.45 *står opp*
Jeg slepper håret mitt løs fra hestehalen og legger hårstrikket på pulten. Jeg har hår ned til der ribbena mine slutter. Jeg børster håret og tar av meg pyjamasen, den har mange små dounuter på seg og genseren er en singlett som er helt turkis. Jeg tar på meg favorittbuksen min(som er det eneste jeg har bare i forskjellige farger.) den er i denimblå og tar på meg en hvit t-skjorte og en turkis hettegenser fra Victoria secret. Og brillene mine, nei jeg gidder ikke, tar bare på med linsene. Jeg går på kjøkkenet og spiser litt frokost blanding mens jeg sjekker telefonen min jeg har en Samsung s6, jeg bruker touch id så jeg kommer inn ganske fort og går på instagram. Jeg sjekker ut og så lukker jeg telefonen og kler på meg vaffeljakken min og uggs og går til skolen med hodetelefoner fra Beats og hører på sanger på telefonen min. Jeg er ganske glad i drop beats så jeg går på spillelisten min som heter "drop beats". Jeg går til skolen min i fred.

* I lunsjen* Jeg går til kantinen og kjøper en iste og en burrito, jeg spiser opp kjapt og går til andre time.

*etter skolen*
Pappa'ens pov. (snakker japansk bare oversatt til norsk.)
Hei, av med skoene!
Anna's pov. Ja *tar av skoene og setter de pent på plass og lister seg opp i trappen til rommet sitt.*
Jeg går på min MacBook air og ringer Alexyl på skype. Hun svarer.
(Igjen snakker på japansk men oversetter det på norsk.)
Al= Alexyl, An= Anna.
An, Hei
Al, hei
Al, når er du skal på Tennis?
An, snart *spør pappa om når*
Pappa: Om en time. Og du skal pakke også.
An, om en time så jeg må pakke og spise middag snart. Jeg bare pakker i mens.
Al, Ok, vil ikke forstyrre vi kan jo snakke i morgen.
*avslutter videochat*

Jeg pakker vannflaske, deo, hårstrikk, tennis skjørt, tennis t-skjorte, tennis sko, tennis utstyr i bagen min fra dry. Shin kommer inn på rommet for døra sto åpen med ett lite gap og hoppet i senga mi. Jeg koser med han, Han er en russisk balonka og er 2 år gammel fikk han i 13 års dagen min.
Mamma roper:
Middag! Sushi.
Sushi er favoritten min som sagt og vi har det hver Tirsdag. Jeg spiser 4 plater og gir hunden min hundemat og vann også kler jeg på meg tennisklær og venter på pappa.
Pappa tar frem bilnøklene sine og åpner bilen. *BIP BIP* vi kjører til tennisgymen.

Boxe jentaWhere stories live. Discover now