Nøglekortet

226 13 2
                                    

Madison's synsvinkel
Næste morgen
Jeg sidder alene på hotelværelset, da pattie skulle på cafe med hendes søn, jep Justin er i Paris. Jeg takkede nej til turen, mest fordi at jeg ikke er klar til at mødes med Justin igen. Men i hvertfald, jeg havde aftalt med en af mine veninder at vi skulle mødes. Faktisk er det hailey baldwin, som i justins bedste veninde. Men hun er også min veninde. (Outfit er det øverste billede). Jeg havde valgt at glatte mit hår, også var jeg færdig.
Hailey ved alt om mig, og Justin, og ved hvordan både mig, og Justin har det, da hun jo er venner med os begge. Jeg tror dog ikke at Justin ved at mig, og hailey er veninder?.
Jeg tog min taske, og lagde mit nøglekort i, pung, solbriller, og min mobil.
Jeg gik ud af hotellet, og gik hen mod det hotel som hailey boede på, det var det vi aftalte at mødes. Jeg så hailey stå inde i reseptionen. "Madiiii" råbte hun, "haileyyyyy" råbte jeg, og vi mødte hinanden i et langt kram.
"Skal vi tage ud og shoppe" sagde jeg, og grinte. "Yes baby" sagde hailey, og vi gik sammen ud af hotellet.
Der var et par paparatzzier (staves?) efter os. Men vi valgte at lade dem være. Vi gik ind i en tøjbutik, og så gik det løs!!?.
~~
Justin's synsvinkel
Jeg sidder på en cafe sammen med mor. Jeg ringede igår aftes og spurgte om hun ville med på cafe idag. Jeg havde faktisk håbet en smule på at madison havde taget med, men hvad troede jeg også lige. Vi har ikke snakket sammen i årevis. "Såååå madison, hvordan har hun det?" Spurgte jeg om. "Him har det da fint" sagde mor, og smilte. Jeg kiggede over på den anden side af gaden, og mit blik var stort. Madison sammen med hailey, min bedste veninde hailey. De gik med pressen efter sig. "Waow madison er smuk" sagde jeg. "Jeg smutter lige hurtigt over, og for nøglekortet af madison" sagde mor.
Madison's synsvinkel
Jeg stod med hailey på en random gade. "Madison" sagde en person. Jeg kiggede til min højre side. Pattie.
"Har du nøglekortet jeg regner med at være hjemme lidt før" sagde pattie. "Ja" sagde jeg, og tog nøglekortet op af min taske, og gav pattie det.
"Vi ses senere" sagde jeg, og mig, og hailey gik videre

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 04, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BestfriendsWhere stories live. Discover now