Nabo hygge

252 7 0
                                    

Vi er kommet hjem i huset, jeg havde aldrig været her før, fordi at Anne engang havde boet i Canada. Men altså huset var virkelig fedt. Jeg havde sat min kuffert oppe på mit værelse, og sad nu inde i stuen. "Er det okay hvis jeg tager på arbejde" sagde Anne. "Jaja selvfølgelig" sagde jeg. "Hvis der er noget så kan du bare ringe" sagde Anne, og smilte lumsk. "Okay" sagde jeg, og Anne smilte, og tog sin taske og gik ud af hoveddøren.
-------
Det bankede på døren, jeg vidste ikke hvem det var. Jeg gik ud til døren, op åbnede den. Der stod pattie, det er min gamle bedste vens mor. "Pattie?" Sagde jeg, og smilte. "Madison er det dig?" Spurgte hun. Jeg nikkede, og trak hende hurtigt ind i et kram. "Waow det er kun et år siden at jeg flyttede fra Canada, og du er blevet så voksen, og smuk" sagde pattie. "Tak" sagde jeg, "vent er vi naboer nu?" Spurgte jeg pattie om. "Ja det er vi" sagde hun og smilte. "Fedt" sagde jeg, og vi begge grinte.
"Ville du med på starbucks?" spurgte pattie. Jeg nikkede, "jeg skal bare lige hente min mobil" sagde jeg. Jeg hentede hurtigt min mobil, og mine solbriller, som jeg satte i håret. Vi gik sammen hen imod starbucks. "Når hvordan går det med Justin?" Sagde jeg stille. "I snakker ikke sammen vel" sagde hun stille. "Nej, hør pattie jeg ved det er din søn, men han svarede aldrig på mine opkald, og beskeder, har jeg ikke en grund til ikke at snakke med ham" sagde jeg. "Hør jeg forstår dig, men altså Justin han har det vel okay, han rejser en smule rundt her fortiden, faktisk har jeg ikke set ham siden hans fødselsdag for et par uger siden" sagde pattie.
Vi ankom til starbucks, og fik også købt vores drikkevarer. Vi gik sammen ned mod en park, en virkelig flot park. "Når du er blevet model, ikke" sagde pattie jeg nikkede, "jo det passer" sagde jeg, og smilte. "Er det fedt" sagde hun, "ja" sagde jeg. "Skal bi tage hjem igen?" Spurgte pattie, og jeg nikkede.
--------
Næste morgen
Jeg sad, og spiste morgenmad, Anne var allerede taget på arbejde. Jeg tog min mobil, og pung, og til sidst mine nøgler. Jeg gik ud af døren, og så pattie komme ud af sin dør. "Godmorgen" sagde jeg, og pattie kiggede over på mig. "Godmorgen" sagde hun, og gik over til mig.
"Jeg har snakket med Anne, på onsdag tager mig, og dig sammen på en lille ferie" sagde pattie. "Hvornår?"spurgte jeg. "På mandag" sagde pattie, og smilte, "på mandag er det 5 år siden at mine forældre døde" sagde jeg. "Og det er derfor jeg tager dig med til Paris" sagde pattie, og gav mig et kram.

BestfriendsWhere stories live. Discover now