5%

6.7K 390 28
                                    

-Laurelyn-

'Dala si mi gutalax na pizzu?'Vykřikl,stál naproti mě.Oba jsme se opírali o stůl a dýchali.Pět minut se mě snažil chytit v mém bytě.Pět zatracených minut jsem běhala jako o život.Už vím,proč jsem na základní škole měla trojku z tělocviku.Má kondička je na bodě mrazu a mě to nijak nevadí.Teda nevadilo do teď.můj soused je blázen,který se mě snaží chytit jako divokou zvěř.Musím na sobě začít pracovat jestli se mě bude pokoušet 'ulovit' každý den.

'Zasloužil sis to!'Vrhl se rychlým pohybem mým směrem.Vykřikla jsem a uhla,přeběhla jsem na druhou stranu.

'Zatraceně,přestaň mi utíkat!'Přihmouřila jsem na něj oči.

'Přestaň mě honit,ty kreténe!'Hodil po mě pohledem,který mě nejspíš měl vystrašit jenže on vypadal vtipně.Rozesmála jsem se,kdyby jste viděla jeho výraz podobný nadrženýmu lachtanovi,taky by jste se zasmáli.

Skoro jsem nestačila uskočit před jeho rucemi,které mě chtěli polapit.Vyplázla jsem na něj jazyk,když se mu znovu nepodařilo mě chytit.

'Až se mi dostaneš do ruk,zabiju tě.'Protočila jsem očima.

'To už se dřív objeví na téhle planetě kentauři.'Ušklíbla jsem se na něj.

'Kentauři?'Nechápavě skrčil obočí,zalapala jsem po dechu.

'Ty nevíš,kdo jsou kentauři?'Nevěříčně jsem vykřikla.Jaký idiot sakra neví,kdo jsou kentauři?

'Ne?'Povzdychla jsem si budu mu muset udělat přednášku.

'Kentauři jsou koníci.Ale jen z poloviny.Jsou na půl člověk a na půl kůň.Na obrázcích mají svaly,převážně muži.Vždy jsem přemýšlela jestli můžou mít sex,víš jsou docela velcí.A hlavně by to nebylo praktické pro opačné pohlaví.Jedině,že by spolu měli anální sex.O můj bože ano!Musí mít spolu analní sex.I když je zase blbost otěhotnět z análního sexu,že?Jinak by kentauři neměli žádný potomky.Možná si prostě samička lehce na zem,roztáhne kopýtka a on jí prostě ojede.Což je taky blbost jelikož by se to nedalo nazývat pářením.Jsem zoufalá,proč o jejich sexu nikde nepíšou?Bylo by to praktické než všude číst,že to jsou napřirozené bytosti.'Vydechla jsem jeho vzorničky byly rozšířené.

'Jsi zoofil?'Skrčila jsem obočí.

'Ne,proč?'

'Přemýšlím o kentauřím sexu!'

'Noa?Polovina lidí na téhle zemi přemýšlí o kentarech a další polovina o sexu,tak proč to nespojit dohromady?'Zasmál se.

'Jdi doopravdy divná.'

'Cokoliv.'Oblízla jsem si rty.

Jeho kroky byly pomalé,když se ke mně přibližoval.Zadržela jsem dech,neměla jsem nutkání utéct protože jsem cítila,jak vzduch kolem nás zhoustl.Pootevřela jsem ústa,když se naše těla o sebe lehce otřela.Podíval jsem se na něj,jeho pohled byl jako aprílové počasí.Chvíli vypadaly jako bouře a nakonec vyšlo slunce.

Jeho dlaň přiložil k mé tváři,dívala jsem se na něj se zájmem.Nikdy jsme takhle blízko u sebe nebyli.Pomalu se svými rty přibližoval k mým,přivřela jsem oči,když se o mé rty jemně otřel.Ten lehký dotek vyvolal mírné chvění v mém podbříšku.

Zavřela jsem oči,když jeho rty pevně přitiskl k mým.Tiše jsem zasténala,jak se jeho jazyk probojoval do mých úst a pečlivě si pohrával s mým.Prsty jsem mu zapletla do vlasů a silně je stiskla do pětí.Jeho zavrčení,se rozšířilo po celém mém těle jako kopnutí od elektřiny.

Cítila jsem,jak mé srdce bije proti mému hrudnímu koši.Kradla jsem mu z úst vzduch,který jsem potřebovala k dýchání a své tělo jsem tiskla blíž k jeho.

Bylo mi jedno,že je to Justin Bieber věčný vtipálek bez smyslu pro humor.Jeho rty perfektně zapadaly do mých a jeho dlaně dokonale svíraly mé boky.

Být sním v takové intimní chvilce bylo jiné.Jiné od toho všeho co jsme spolu do teď dělali.Nemohla jsem logicky přemýšlet protože jeho rty zaměstnávaly mojí mysl natolik,že jsem ztrácela pojem o čase.

A z ňákého neznámého důvodu jsem chtěla aby mě nikdy nepřestal líbat,protože jsem věděla,že když se naše rty oddělí vše se vrátí do starých časů,kde se my dva navzájem nemůžeme vystát.

*

Kdo si chce pokecat o kentaurech,klidně napiště xxxx

My arrogant neighborKde žijí příběhy. Začni objevovat