Capitolul 35: Profesor de ocazie & Frate pe viață

12K 504 53
                                    

Povestește Angel:

"- Dar cum...?"nu apuc să termini pentru că Alexander intră val vârtej în apartament , iar Mark își retrage rapid mâna de pe inima mea sau mai direct , de pe sânul meu. Alexander se uita la noi , iar noi la el. Nimeni nu scoate nici un cuvânt . Nu puteam să îmi omor curiozitatea și să îl întreb pe Alexander dacă el a omorât-o pe Ramona .

"- Gata vă ajunge . Văd că proiectul l-ați terminat așa că acum Mark poate să plece."spune Alexander.

"- Unde ai fost ?"îl întreb eu .

"- La sală . Și am venit cât de repede am putut . Acum.."și se pune între mine și Mark "...poți pleca."

"- OK ."spune Mark zâmbitor și se uita la mine de parcă îmi spunea * Să te gândești la ceea ce ți-am spus.*și pleacă .

Alexander se întoarce la mine și vrea să-l sărut . Însă, îl resping și mă îndrept spre baie să-mi fac duși din nou . Este a doua oară când fac duși pe ziua de azi și nu e de bine . Către drumul spre baie mă gândesc la Alexander . Oare este în stare de așa ceva? Nu , nu are cum este doar Alexander , sigur la început este arogant , nesimțit , etc. , dar un criminal nu este . Sau poate m-am înșelat în privința lui? Nu , ce naiba am ? Îmi judec iubitul pentru ceva ce nu cred că a făcut ? Dacă Mark mi-a băgat prostia asta în cap , ca să-l părăsesc pe Alexander? Pierdută în gânduri așa cum sunt , mă ciocnesc de ceva . Mă dau un pas în spate și Alexander stă între mine și ușa de la baie.

"- Dă-te ."îi spun eu plictisită.

"- Nu , până nu mă săruți ."

"- Nu am chef să te sărut . Acum dă-te ."

"- Ce ți-a spus nenorocitul ăla??"îmi replică el tăios .

"-Nimic."face și el un pas și se lipește de mine , îmi ia fața în ambele mâini și se uită în ochii mei.

"- De ce mă minți ?"îmi spune el blând . Dar ce naiba să-i spun?? Se uită cu atenție în ochii mei de parcă îmi citește inima .

"- Te rog dă-te , vreau să-mi fac duș ."spun și îi îndepărtez mâinile de pe fața mea.

"- Ce minciună ți-a spus ?"

"- Alexander , te rog , nu acum ."

"- Spune-mi ."am vrut să-i fac pe plac și să-i spun ce am pe suflet , însă am ales să tac ."Mă întristezi Angel , dar dacă nu aflu de la tine sigur aflu de la altcineva ."și pleacă din fața mea îndreptându-se către ușă să-l caute pe Mark . Alerg repede spre el și mă pun și eu la rându meu în fața lui ." Spune-mi , te rog ."

"- Alexander nu pot să-ți spun acum . Trebuie să mă gândesc puțin . Dar te rog nu te duce la Mark , așteaptă doar ca să-ți spun eu ."

"- Bine."și pleacă parcă bulversat. Aseară a fost așa de frumos , iar acum... nu puteam să-i zic lui Alexander că Mark la învinovățit pentru moartea surorii lui.

Povestește Max:

Este luni , iar clopoțelul mă anunță că ora de biologie s-a terminat . Vă vine să credeți , dar sunt cel mai bun la biologie . Singura materie care îmi place , înafară de sport.

"- Max ."mă strigă doamna profesoară .

"- Da , spune-ți."

"- Azi la ora 3 am o oră de biologie , la școala gimnazială cea de lângă liceu . Eu nu pot ajunge la oră , pentru că am o problemă de rezolvat . Și mă gândeam la tine , dacă te poți duce să le predai copiilor , pentru un zece."

My angel thief (Hoața inimii)Where stories live. Discover now