~ κεφάλαιο 1~

15.7K 807 48
                                    

Ήταν μια μέρα που η κολλητή σου δεν ήρθε σχολείο στα μέσα της χρονιάς...Τότε έρχεται μέσα στην τάξη σας η διευθύντρια...

Δ- Καλημέρα σας. Από σήμερα θα έχετε ένα καινούριο συμμαθητή διότι έπρεπε να χωρίσουμε τα δυο αγοράκια μας της δίπλα τάξης! (είπε ειρωνικά).

Εσύ χάρηκες γιατί πίστεψες ότι θα είναι ο κολλητός σου αλλά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μπαίνει από την πόρτα ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ!-.-

Δ- Παιδιά από εδώ ο Βαγγέλης! Δεν νομίζω να μην τον γνωρίζεται αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να πάρουμε πιο δραστικά μετρά!

Αμέσως όλα τα αγόρια άρχισαν να χειροκροτούν και να χαίρονται π θα έχουν τον πιο φασαρία του σχολείου στην τάξη σας-.- Και από την άλλη τα κορίτσια άρχισαν τους αναστεναγμούς αχ και ωχ ο κούκλος-.- Γαμώτο ήθελες να σηκωθείς να του σπάσεις τα μούτρα! Εσύ δεν έκρυψες την αντιπάθεια σου αφού τον έβλεπες με υφάκι! Τότε η διευθύντρια χτύπησε το χέρι στην έδρα!

Δ- Να λείπουν τα σχόλια! Βαγγέλη πήγαινε κάτσε!

Είχε αδεία θέση δίπλα από ένα συμμαθητή σου και ο Βαγγέλης πήγε αμέσως προς τα εκεί! Ευτυχώς! είπες από μέσα σου..γιατί και εσύ είχες άδεια θέση επειδή έλειπε η κολλητή σου.. Τότε ακούγεται η φωνή της καθηγήτριας σας!

Κ- Όπα όπα ! Βαγγέλη κάνε επαναστροφή! Δεν πρόκειται να κάτσεις δίπλα στον Μάριο. Τα είδαμε και δίπλα με τον Άρη! Ααα να πήγαινε δίπλα στην Έλενα που είναι φρόνιμη και θα σε συμμορφώσει!

Γούρλωσες τα μάτια...

Ε(συ)- Μα κυρία εδώ κάθεται η Χαρά-.-

Κ- Η χαρά να κάτσει με τον Μάριο!

Ε- Τόσο καιρό μας λέγατε να μην κάθεται αγόρι-κορίτσι-.-

Κ- Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουμε εξαιρέσεις!

Ε- Μαααα-.-

Κ-Τελείωνε Βαγγέλη πήγαινε δεν ακούω τίποτα-.-

Είχες την τσάντα σου πάνω στην καρέκλα και την άρπαξες με θυμό και την έριξες στο πάτωμα για να κάτσει. Ήρθε και έκατσε. Η διευθύντρια έφυγε και ξεκινήσατε μάθημα..Εσύ γύρισες λίγο πλάτη για να μην τον βλέπεις και ήλπιζες να μην σου πει τίποτα! Αλλά βέβαια να μην σου μιλήσει??-.- δεν γίνεται...


Β- Με λένε Βαγγέλη ;ρ

Ε- Ελααα δεν το ξερα!

Β- Καλά ρε δεν σε σκοτώσαμε -.-

Δεν απάντησες και παρακολουθούσες το μάθημα...

~Έρωτες στα σχολεία!~Where stories live. Discover now