11.Bölūm

18.6K 1.1K 49
                                    

Multimedia-Aşkım'ın,Aras tarafından çizilen resmi...

"Sen sadece "gel" de.Ben gelirim.Gurur yapmam.Gerçekten gelirim...Birdahada hiç "git"deme.Gidemem...Çūnkū....Ben yaşamak istiyorum..."

Aşkım'dan...

Elim hala hızla atan kalbinin űzerindeydi.Onunda kalbi benimki kadar olmasada hızlı bir şekilde atıyordu avucumun altında.Biraz daha bastırsam elimi gőgsűne, sanki kalbine elim deģecek.

"Kalbin mi acıyor?"Belli belirsiz kafamı salladım.Benim kalbim varmıydı?Var ama bir organdan ibaret sadece.Őmer'le birlikte o topraģa gömdūm ben, duygudan yoksun olan kalbimi.Şimdi sadece,onu alan ecelin benide almasını bekliyorum...

Aras ne kadar yaşam dolu baksada bana,ben yaşayarak bakamıyorum ona."Ruhsuz bir beden gibiyim!Görmūyor musun?"

Kalbinde olan elimin ūstūne,elini koydu.Sıcacıktı onun eli,benim aksime!Gőzlerime dikmişti, gözlerini.Gözlerinde acı vardı!İnsanların bana acıyarak bakmasından nefret ediyorum,tıpkı şimdi olduģu gibi.

Gőzlerinin būyūsūne kapılmadan,elimi kalbinden çektim.Bu ani hareketim onu sanki dalmış olduģu hayàlllerden uyandırdı.

"Dizim artık acımıyor!"Şaşkın gőzlerle ona baktım.Konumuz bu degildi ama iyi laf attı ortaya.Yūzūndeki acıdan eser kalmamıştı.Sanki daha yeni gőzlerime dakikalarca bakan o degildi.Masadaki meyve tabagına uzandı.

"Biraz vitamin ama degilmi.Yani benimde ihtiyacım var aslında vitamine.Aslında senin daha çok ihtiyacın var yani..Nasıl desem,meyve yiyelim mi?"Şuan ki haliyle o kadar komik duruyorduki.Gūlmemek için kendimi zor tuttum.Sanki suç işlemiş bir çocuk gibiydi.Bu haliyle bile çok tatlıydı.

Başımı "hayır"anlamında salladım.Meyve seven biri degilim.Daha çok meyve suyu tercih ederim.Bu hareketim hoşuna gitmemişti anlaşılan.

"Bende őyle tahmin etmiştim.Peki bana yedirmeye ne dersin?"Bir meyve tabagına bakıyordum birde ona.Çok renkli bir tabaktı.Soyulmuş ve dilim dilim doģranmıştı.Biraz canım çekmedi diyemem."Yedirsem mi acaba?"

"Evet"evet mi?yine mi aklımı okudu bu?

"Seni bekliyorum"Şūkūr bu sefer okumadı."Hayır"diye başımı salladım.Sinir etmek iyidir iyi.

"Peki sen kaşındın!"Kendini biraz toparladı ve tabagı ortamıza koydu.Bir dizini kendine çekti ama diģerini uzatmak zorunda kaldı.Sahi nasıl olmuştu bu kaza?

Elmalardan birini aldı"Ne yapıyor bu?"Eline almış olduģu elma dilimini ısırdı.Ardındanda bana uzattı.Şaşkın gőzlerle ona bakıyordum

"Bakma őyle al"aģzında elma varken konuşmuştu.Ben ise hàlà alıp almama konusunda kararsızdım.Eli bir sűre havada durdu.Vazgeçip geri agzına attı ısırmış olduģu elma dilimini.

"Siz sosyete kızları hep bőylesiniz.Başka birinin çatalından bile yemezsiniz.Bendeki eşşeklikki sana ısırmış olduģum elmayı uzatıyorum.Unutmuştum pardon"dalga geçer gibi sőylemiş olduģu kelimelerin ardından,tabaktan bir çilek aģzına atıp yataģa sırt űstű uzandı.

Bende tabaktaki meyvelerden armuta gőzūmū kestirdim.Gűzel gőrūnūyordu,elimi atıp aldım.Hemen bacaģının őnūndeydim zaten,oda gőzlerini kapatmış aģzındaki çileği migdesine indirmekle uģraşıyordu.Ağrımayan bacaģına minik ama acıtanlardan bir cimcik attım.

"Ahh!Deli misin kızım sen?"Birincisi ben senin kızın degilim bay çok bilmiş.İkinciside evet deliyim.

Elimdeki armut dilimine kaydı gőzű.Bende ona gőstere gőstere bir ısırık aldım.Geri kalanıda ona uzattım.Baya şaşırmıştı.Bőyle bir tepki beklemiyordu belki ama ona sosyete kızı olmadıģımı gősterdim sonuçta.Elimdeki dilimi alıp aģzına attı ve konuşmaya başladı

KALP AĞRISI #wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin