Kolmekymmentä

1K 61 7
                                    

Louis tuntee, kun vauva kiemurtelee hänen ihonsa alla "C'mon pikkumies. Potkaise!"

Harry suukottaa Louisin päälakea. "Mä otan torkut, okei, Boo."

Louis nyökkää, ja kun Harry on perääntymässä, pysäyttää hänet, "odota! Ennen kuin menet, voitko puhua hänelle? Jos olisit enemmän innostunut. Olen liian tylsä."

Harry pyörittää silmiään, "ei, et ole." Hän sanoo, mutta istuu kuitenkin Louisin viereen ja nostaa hänen paitansa ylös, paljastaen Louisin laajentuneen vatsan. "Hei, vauva banaani. Kuinka poikani voi? Hyvin?"

Louis tuijottaa kiharahiuksista poikaa kunnioituksella.

"Koska aiot potkaista meille? Sinulla kestää ikuisuussssss."

Vauva liikkuu paljon voimakkaammin, enemmän, mutta ei todellakaan potki.

"Pyydän? Iskälle?" Harry kujertaa, hieroen Louisin mahaa, painaen peukalonsa kireälle iholle. "C'mon vauva Ma-" Harryn ääni putoaa kun hän ja Louis tuntevat vauvan vihdoin potkaisevan.

Louis huutaa. "Harry!"

Harryn silmät suurenevat, ja hänen huulensa eroavat. "Louis!" Hän syöksyy eteenpäin ja painaa huulensa kovaa Louisin huulille, ja heidän huulensa liikkuvat samassa tahdissa kun he suutelevat. Molempien kädet ovat siellä, missä on heidän vauvansa koti.

Louis työntyy taaksepäin, ja kikattaa, ennen kuin nojautuu eteenpäin ottaakseen Harryn kasvot käsiinsä suudellakseen häntä. Louis kuiskaa vasten hänen huuliaan, "nyt et kenties pystykään ottamaan torkkuja."

Harry työntää Louisin alas sohvalle, ja nojaa päätään alas Louisin vatsalle kevyesti, heidän vauvansa potkaisee isiä pehmeästi. "Hei, Mase. Hei, banaani. Olet mahtava, pikku M. Kiitos paljon, pikkuriikkinen vauva." Vauva potkaisee iskäänsä. "Torkkuaika, karhu. Me rakastamme sinua."

Louis hieroo Harryn hiuksia. "Hei?"

"Hmmm?"

"Rakastan sinua."

"Rakastan sinua enemmän." Harry mumisee. "Herätä minut, jos tarvitset jotain tai sinulle tulee nälkä."

Louis nyökkää, ja hieroo sormillaan näkyvää turvotusta vatsallaan. "Torkkuaika, vauva Styles."

♫♫♫

Harry herää pehmeisiin vauvan potkuihin (jotka ovat nyt hänen lempiasiansa, jos ollaan täysin rehellisiä), ja siihen, kun joku syö sipsejä äänekkäästi. Hän avaa silmänsä, ja näkee Niallin istuvan sohvapöydällä. "Hei."

"Miksi olet täällä?"

"Tarvitsen sun apua." Hän sanoo, niellen sipsejä.

Harry heilauttaa päänsä ylös, ja näkee Louisin olevan vielä unessa, kasvot vääntyneet tietyllä tavalla, kun hän uneksii. "Mihin?"

"Ensiksi" Niall sanoo, sulkien pussin, muovin rypistyessä äänekkäästi, "muistatko sen kerran viime vuonna, kun istuin treffeillä sen miehen kanssa spagetti ravintolassa, jotta sinä pystyit menemään ulos sen toisen jätkän kanssa?"

"Joo."

"Ja me sovittiin, että sä tekisit mulle kolme palvelusta?"

"Joo..."

"No, haluaisin maksun." Niall sanoo, hymy kasvoillaan. "Ja käytän kolme palvelusta tähän yhteen isoon. Sinä et voi sanoa ei."

"Niall..." Harry sanoo epäröiden.

One Mistake From Being Together (Finnish translation) | LarryUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum