1. Vier op een rij

29.3K 771 357
                                    

1. Vier op een rij
_________________________
'RIIIIIIIINNNNGGGG!!!' Ik sla met mijn vuist op de wekker. Wat ben ik toch dol op dat geluid. Hoor de sarcasme. Ik stap uit mijn bed en ga direct de douche in. Ik draai de kraan open en de warme stralen verwelkomen mijn lichaam. Als ik klaar ben met douchen trek ik een blauw met zwart gestreepte t-shirt aan en een zwarte jeans. In de spiegel zie ik een meisje met blonde stijle haren dat tot net over haar schouders komt. Haar felblauwe ogen staren haar aan en staan blij. Jup, zo zie ik eruit. Ik ben Ariana Grey, 17 jaar. En ik moet stoppen met naar mezelf te staren anders kom ik nog te laat op school.

Ik ren de trap af en loop direct de keuken in. 'Ook morgen.' zegt mijn vader, wanneer ik zomaar langs hem loop. 'Sorry.' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Ik pak een pot chocopasta en smeer het op mijn brood. Ik had het broodje in drie happen op en dronk er een glas melk bij.

Toen ik de keuken uit liep botste ik tegen iemand op. 'Gast kijk eens uit!' Ik was op mijn kont beland en man, dat deed pijn. Mijn broer stak zijn hand uit en trok me op. 'Sorry zusje voor jou onoplettend gedrag.' Ik rolde met mijn ogen en liep toen weg. Ethan is mijn oudere broer van 19. Hij heeft donkerblond haar, grijze ogen en is best gespierd. Ik geef toe, hij ziet er goed uit.

Ik moet kokhalzen bij mijn gedachte. Ik doe mijn zwart met rode Nikes aan en pak mijn rode eastpak. 'Ethan schiet op straks komen we te laat!' Fijn. Straks kom ik nog te laat. 'Schiet op!' roep ik. 'Ja ja, heb geduld. Je lijkt net een spugende lama zo.' zegt Ethan en pakte toen zijn auto sleutels.

Hij deed zijn schoenen en leren jasje aan. We gingen in zijn zwarte porche zitten - geloof het of niet, maar ja die heeft hij gekregen voor zijn 18e verjaardag van mijn vader- en hij startte zijn auto. Ik wou dat ik mijn eigen auto had. Ik zuchtte. 'Ook zo'n zin in school?' vroeg Ethan na een lange stilte. 'Bestaan eenhoorns?' gaf ik als antwoord. 'Ja.' zei Ethan met een grijns. Ik lachte en gaf hem een speelse stomp. 'Ik heb toch zo'n slimme broer.' zei ik spottend. Ethan lachte alleen maar.

We waren eindelijk op school gearriveerd. Ethan was al naar zijn vrienden gegaan terwijl ik nog op zoek was naar Ellie. Ellie is mijn beste vriendin. Ik ken haar al zo lang ik me herrinner en we hebben zeker wat zware tijden samen gehad. Ze heeft bruin haar en groene ogen. Ook is ze korter dan mij en véél onzekerder over zichzelf.

Ik zie haar in de verte staan met Stef. Stef heeft bruin haar en bruine ogen. Hij is redelijk gespierd maar niet té. Ik zwaai naar ze en loop op ze af. 'Hey!' zeg ik en geef Ellie een knuffel. 'Jij ook hallo Stef.' 'Hallo mevrouw.' zegt Stef op een bekakte toon. Ellie en ik lachen allebei. Jup, Stef heeft zo zijn grappige momenten.

We lopen samen naar mijn kluisje. 'Wat hebben we eerst?' vraag ik. 'Godsdienst en Engels.'

Ja, inderdaad we hebben godsdienst. En van de gekste leraar die er bestaat. Meneer de Vreese. Elke les is onvoorspelbaar bij hem. Hij draagt een rood rond brilletje, heeft grijs haar en is volgens de roddels 132 jaar oud. Wie weet...

Ik pak mijn spullen en gooi mijn kluisje dicht. 'Zo, klaar.' Opeens wordt het heel stil in de gang en staart iedereen naar de grootste idioot op aarde. De badboy van de school, heet hem welkom, -maar niet heus- Daniel Jones. *zucht*

Zijn bruine haren staan door de war en zijn grijze ogen staan onheilspellend net als altijd als hij weer opzoek is naar "een stuk vlees". Zijn lichaam is zo gespierd dat ik zijn six-pack kan zien door zijn zwarte t-shirt. Ik moet er van walgen als ik er aan denk, maar het is zeker hot dus.

Ik draai me om en loop samen met Stef en Ellie naar het godsdienst lokaal. Ondertussen voel ik Daniel's ogen in mijn rug prikken. Ik negeer het en blijf verder lopen.

Stef en Ellie gaan naast elkaar zitten waardoor ik alleen moet gaan zitten. Jeej, leuk begin van de dag. Hoor de sarcasme. Meneer de Vreese wilt net beginnen met de dagopening wanneer de deur openzwaait. Iedereen kijkt om.

War with the badboy (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu