Luku 7

372 22 4
                                    

Mul on ollu paljon koulujuttui ja kaikkee muuta ni mä en oo ehtiny kirjottaa ollenkaa.. :( mut viimeks ku mä kävin kattoo paljon tätä on luettu ni oli joku 250 ja nyt ku mä katoin oli yli 400! Iha hulluu! Kiitos oikeesti tosi paljon kaikille ketkä on jaksanu lukee tätä!!

Emma

Yhtäkkiä en nähnyt poikaa enää missään. Olin varma, että olin juossut samaan suuntaan kuin hän, kohti Tyynenmeren kaloja. En kuitenkaan nähnyt häntä. Katsoin ympärilleni ja kävelin vähän matkaa taaksepäin, mutta se oli turhaa. En nähnyt vilaustakaan pojasta.

Harmistuneena istuin yhdelle penkille ja otin puhelimeni esiin laukustani. Kello oli jo puoli kuusi! Olin luvannut olla kotona päivälliseen mennessä. Hyppäsin äkkiä ylös tuolista ja lähdin etsimään uloskäyntiä.

Uloskäynnin etsiminen osottautui hankalammaksi, kuin odotin ja huomasin ohittavani haialtaan kolmannen kerran. Olen käynyt Sea Worldissä kymmeniä kertoja joka kerta on yhtä vaikeaa löytää ulos.

Jatkoin sinnikkäästi etsimistä, kunnes säikähdin takaa kuuluvaa ääntä:
"Ootko sä eksyny?"

Sain melkein sydänkohtauksen. Olin kulkenut omissa maailmoissani tyhjässä akvaariossa ja yhtäkkinen ääni säikäytti minut pahanpäiväisesti.

Pysähdyin hetkeksi tasaamaan hengitykseni ja hulluna takovan hengityksen, ennen kuin käännyin ympäri.

"Säikähitkö?" akvaariossa aikaisemmin ollut poika kysyi virne suupielillään.

"Hä, en", sanoin, vaikka me molemmat tiesimme, että olin väärässä.

"Ootko varma? Sä hyppäsit varmaan metrin ilmaan."

"Enkä, mä hyppäsin muuten vaan. Tässä maassa on tämmösiä kivoja raitoja ja mä hyppäsin niiden yli", elehdin kohti maata. Poika katsoi minua yhä leveämmin virnistäen. Olisin minäkin nauttinut siitä, jos joku olisi kertonut huonoja tekosyitä säikähdettyään.

"No, selvä", hän sanoi epäuskoisesti.

"Ei, ku ihan oikeesti."

"Joo joo, totta kai." Pyöritin silmiäni ja lähdin etsimään uloskäyntiä.

Kuljettuani pari askelta eteenpäin, poika otti kii ni käsivarrestani. "Mä voin kyl auttaa", hän sanoi ja lähti kävelemään edelläni ja veti minua kädestä eteenpäin.

A/N: oikeesti anteeks viel et mä en oo päivittäny ja vaihteeks on taas lyhyempi luku. Mä laitoin tän nyt koska siit on noi pitkä aika ku mä on viimeks päivittäny

Mä lupaan et ens luku tulee pian!

True love (Cameron Dallas) (in Finnish)Onde histórias criam vida. Descubra agora