Luku 5

330 16 3
                                    

//tätä on luettu ihan sikan!!! Kiitos tosi paljon!! Jos teil on jotain ehdotuksia yms. ni kommentoikaa iha vapaasti :) //

Cameron

Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja vaikka olikin talvi, oli silti lämmin. Olin rannalla kahden ystäväni, Nash Grierin ja Matthew Espinosan kanssa. Makasimme täpötäydellä rannalla lapsiperheiden ympäröimänä. Pienet huutavat lapset heittivät vettä ja hiekkaa jatkuvasti päällemme ja vanhemmat huusivat lapsilleen. En kuitenkaan jaksanut liikkua, lapsiperheet lähtevät yleensä aikaisin, puolenpäivän aikaan, uimarannalta.

Olimme kaikki väsyneitä eilisen takia; Taylor Caniff, kaverini, oli järjestänyt syntymäpäiväjuhlat. Ja Taylorin tuntien niissä juodaan paljon ja tehdään kaikkea hullua, niin kuin myös eilen. Ja siksi olin päättänyt tulla rentoutumaan uimarannalle pikku lasten joukkoon.

Pian yksi perheistä lähti ja yksi paikka meidän vierestämme vapautui. Ehdin jo huokaista helpotuksesta, että saisimme olla rauhassa, mutta olin väärässä. Kaksi kovaan ääneen kälättävää tyttöä levitti pyyhkeensä meidän viereemme. En jaksanut kuunnella heidän jankutustaan uusimmista muotivaatteista ja pojista, joten menin uimaan. "Mennääks uimaan?" kysyin vieressäni maanneilta ystäviltäni ja nousin ylös. Tyttöjen puhe lakkasi hetkeksi ja virnisti itsekseni. Tiesin olevani hyvässä kunnossa ja en ainakaan omasta mielestäni ollut lainkaan hassumman näköinen. Kävelin tyytyväisenä veteen ja odotin Nashia ja Mattia. Sukelsin veden alle ja liuin veden alla hetken. Olen aina nauttinut vedestä ja vedessä olemisesta, vaikka en ole koskaan varsinaisesti harrastanut esimerkiksi uintia. Mutta aina kun minua ahdistaa tai minun täytyy olla yksin menen uimaan.

Noustuani takaisin pintaan ehdin vilkaista viereemme asettautuneta tyttöjä. Olin hieman yllättänyt, luulin heidän olevan esiteinejä murrosiän kynnyksellä, mutta he näyttikin vanhemmilta. Äänensä perusteella ainakin toinen heistä voisi olla ala-asteella.

Nash tönäisi minua kyynerpäällään ja nyökkäsi tyttöjä kohti ja vinkkasi silmää. Hän yritti jatkuvasti parittaa minua kaikkien kanssa, koska minulla ei ole ollut tyttöystävää pitkään aikaan. En tosin itse halua suhdetta, olen tyytyväinen omaan tilanteeseeni. Kuitenkin olen Nashin pakottamana joutunut käymään muutamilla treffeillä. Huokaisin ennen kuin seurasin ystäviäni, jotka olivat lähteneet kohti rantaa ja tyttöjä.

Emma

Lähdimme uimarannalle myöhemmin, kuin ehkä olisi kannattanut ja huomasimme harmiksemme, että ranta oli jo täpötäynnä. Oli lämpimin päivä pitkään aikaan ja monet olivat siksi lähteneet.

Pysähdyin ja katsoin toivottomana eteenpäin. Ennen merta näkyi vain ihmisiä, aurinkotuoleja ja -varjoja. En nähnyt ainuttakaan tyhjää kohtaa.

"Hei Emma, aioksä tulla?" Alice kysyi ja käännyin ympäri. "Mihin? Ei tonne mahdu", sanoin osoittaen rantaa kohden hölmistyneenä. "Nii, mut ei me olla menossa sinne. Me löydettiin vähän aikaa sitte salanen ranta." Alice kertoi ja lähti kulkemaan kohti hänen salaista rantaansa.

Kävelimme pienen hetken pientä polkua pitkin, kunnes saavuimme rannalle. Sielläkin oli muutamia ihmisiä, mutta ei läheskään yhtä paljon kuin suositulla rannalla. En kyllä ihmettele, että täällä on vähemmän ihmisiä. Matka tänne kesti noin 10 minuuttia pientä kivistä polkua pitkin, mutta se oli kyllä sen arvoista. Rantaa reunusti kalliot, joten sinne ei nähnyt yleiseltä rannalta ja se teki tulomatkaa entistä hankalammaksi, koska piti varovasti yrittää olla kaatumatta samalla kun laskeutui alas. (A/N: Mä en tiiä onks tommosta rantaa oikeesti mut kuvitellaa et on)

Olimme pian levittäneet pyyhkeemme kuumalle hiekalle. Otin ohuen kesämekkoni pois ja päälleni jäivät asteekki kuivioinen yläosa ja korallin värinen alaosa. En jaksanut heti alkuun ottaa aurinkoa, vaan otin Alicea kädestä ja juoksin veteen kiljuen.

"Hullu!" kuulin Alicen huutavan, kun hän raahautui perässäni. Roiskin vettä hänen päälleen ja nauroin katketakseni. "Aina välillä must tuntuu et mä oon meistä se vanhempi." Pystyin vain nauramaan entistä enemmän, kuin aiemmin Alicen kommentille.

Kun lopulta pystyin naurultani, sukelsin veteen. Rentouduin heti ja avasin silmäni nähdäkseni veden alle.

Se oli virhe.

Suola poltti silmiäni ja räpiköin nopeasti pintaan ja uin rantaan sen verran, että ylsin pohjaan. Hieroin silmiäni ja kuulin Alicen nauravan takanani. "Hei oikeesti, en mä tajunnu et vesi suolasta. Siit on aik kauan ku mä oon ollu uimassa tääl", sanoin osoittaen sormella Alicea. Olin viimeksi uinut varmaan kaksi vuotta sitten Yhdysvalloissa, koska mursin ranteen viime vuonna juuri ennen lähtöä.

Kävelin rannalle ja istuin pyyhkeelle. Otin vesipullon ja huuhtelin kasvoni ja kirvely alkoi loppua pikkuhiljaa.

Kävin lopulta vain makuulle ja otin aurinkoa.

A/N: Mä yritän päivittää tän viikon aikana!

True love (Cameron Dallas) (in Finnish)Where stories live. Discover now