CESTA

137 10 0
                                    

Ahoj Jackobe . Paty co tu děláš? Potřebuješ něco? Ano něco bych potřebovala. O co jde? Vysvětlila jsem Jackobovy co se stalo mezi mnou a Leonem. To je hrozný ale co potřebuješ ode mě? Chci odcestovat na nějakou dobu domů . A tak by nebylo odemně pěkný odletět a nenatočit poslední díl Violetty. To jsi hodná a kdy se vrátíš? Nevím potřebuju zapomenout na Leona. Rozumím tak já sepíšu scénář. Jo dobře a mohl by jsi to zařídit aby jsem se nemusela potkat s Leonem. Jo to je v poho scénář napíšu tak že Leon bude na tréninku a závodu motokrosu a dnes až přijde na natáčení mu někdo řekne že máme problém a rušíme natáčení do soboty. Děkuju sejdeme se ve tři u vás doma ? Ano to by šlo ale Leona zvát nebudu. V pohodě s Leonem budeme natáčet až po tvém odletu. Dobře tak já pujdu uvydíme se ve tři. Dobrá ahoj. Odešla jsem domů. Ahoj mami jsou tu ještě holky? Ne vrátily se do školy. Aha . Á mami v kolik se vrátí táta z práce a Frencisko ze školy. Oba budou doma do tří.
Ve tři hodiny u nás v obýváku. Proč jsi nás tu všechny svolala Paty zeptala se Camila? Po tom co se stalo dneska ráno jsem hodně a udělala jsem velké rozhodnutí. Předem chci říct že vás mám všechny ráda,a že to není na pořád. Tak jaké jsi udělala rozhodnutí. Vrátím se domů do Čech. Co to ne to přeci nejde začaly všichni protestovat. Ne to nejde jak jsem se byla dnes projít po městě a parku tak se my začaly vybavovat všechny ty krásné chvíle s Leonem. Tady bych na něj těžko zapomněla. Neříkám že je to na pořád určitě se sem vrátím jen nevím jestly to bude za měsíc nebo za rok? Co za rok ? Ozvala se Via. Mami vým jak moc mě máte rádi a jsem vám za tu lásku vděčná a hlavně za příležitost splnit si svůj sen v hudbě , tanci a zpěvu. Nemáš zač  ,máma mě obejmula. Někdo zvoní ? To bude Jackob měl přijít ve tři. Šla jsem otevřít . Jackobe pojď dál . Promiň Paty jdu pozdě to nevadí pojď dál.
Mezi tím: Ahoj je tu Jackob. Nevím ale říkal že natáčení je zrušeno do soboty. No dobře díky,a odešel.
Zase u Vii doma: děcka musel jsem přepsat scénář, ale už to mám . Tak tady máte naučte se to prosím do zítra. Ale jakto že tam není Leon. Leon je na tréninku a pak na motokrosovém závodě Andrésy.aha tak to jo. Dlouho jsme to probíhaly a nakonec jsme se rozešly každý domů. Já si dala něco k snědku a potom sprchu a pak šla spát. Druhý den ráno jsem šla s Viou do školy . U školy jsem zahlédla Leona a tak jsem zrychlila a doufala že jsi mě nevšiml. Bohužel si mě ale Leon všiml a šel za mnou. Když mě došel jen řekl. Paty prosím nech si to vysvětlit. Leone nepotřebuju žádný vysvětlení prosím tě nech mě na pokoji a nepřibližuj se ke mně. Po škole jsme se sešly ve studiu One beath. Natáčení bylo super i když trochu emotivní. Po natáčení jsme šly s Viou domů.
V pátek ráno jsme vzaly moje kufry a odjely do divadla na vystoupení. Snažila jsem se co nejvíc vyhýbat Leonovy. Na řadu jsme měly jít skro poslední, úplně posledí měl zpívat Leon písničku nuestro camino. V šatně :  Paty budeš nám všem chybět. No vždyť vy mě budete taky chybět. Všichni jsme se objaly. Po našem výstupu jsme nasedly do auta a jely na letiště. S náma v autě seděla Cami s Fran ostatní se naskládaly k Naty , Brodweyovy a Andrésovy do auta.
Na letišti: Nemám ráda loučení? To my taky ne tak co kdyby jsi zůstala tady. Ne to nejde ale slibuji že budu psát a volat.  Jo a tady máš něco ode mě na památku? Ale Fran nemusela sis dělat škodu a co to je? To je fotoalbum dala jsem tam ty nejhezčí fotky a přidala knim i popisky. Děkuju ti Fran objala jsem jí. A my pro tebe taky něco řekly kluci. Ale fakt jste si nemusely dělat škodu? To je DVD ? Jo vypályly jsme ti pár společných videiii? Pár vždyť tu jsou čtyři dvédéčka. Nojo na jedno se to nevešlo. Díky kluci . Nemáš za co, jen nám slib že se brzy vrátíš. Uvydíme a objala jsem kluky. A vy holky budete mi strašně chybět obzvlášť ty Vio. Objaly jsme se a pak Ludmila řekla: Vio máš to CD ? Jo máš pravdu skoro jsem zapomněla . Tady to máš zase od nás? CD co je na něm? Nahrály a nazpívaly pár skladeb. Ještě jednou vám všem děkuju. Nemáš zaco. Rozloučila jsem se ještě s našima a Frenciskem.
Mezitím v divadle: Leon dozpíval a když se vrátil do šatny scháněl se po mě Fran Via a Cami. Potkal jednu mojí spolužačku Karol. Karol nevíš kde je Paty? Leone ty to nevíš? Co nevím tak mluv? Paty se vrací domů do Český republiky nejšpíš uz bude na letišti. Cože vždyť její táta je agresivní nemůže odletět. Leon doběhl na letiště . Paty tak se měj došla jsem si pro letenku nechala odbavit kufry a směřovala k letušce. Leon mě hledal na letišti . Když zahlédl kamarády doběhl za nimy a ptal se po mně . Leone Paty už odlítá je támhle. Právě jsem letušce dávala letenku když jsem zaslechla Leona křičet. Otočila jsem se a vyděla ho mezi přátely. Otočila se zpátky k letušce a vešla do letadla.
V letadle jsem měla sedadlo u uličky.zavazadla jsem si hodila do úložného prostoru nad sedadlem. Nějaká holčička s maminkou seděly vedle mě na sedadlech. Když vtom ta holčička říká? Mami koukej to je Paty ze seriálu Violetta. To asi ne? Ahoj zeptala se mě ta holčička. Ahoj potřebuješ něco? Nejste náhodou Paty ze seriálu Violetta. Ano to jsem opravdu já. Mami slyšíš to je Paty z Violetty. Dobrý den pozdravila mě holčičky maminka. Ta holčička se mě furt na něco vyptávala. Chtěla jsem se jí zbavit meměla jsem na rozhovor náladu. Jak se jmenuješ? Jmenuji se Karin. Tak víš co něco ti pustím chceš. Jo jasně chci. Vytáhla jsem si Dvd od kluků a notebook. Zapla jsem video zapojila sluchátka a každá z nás měla jedno sluchátko. Celou cestu jsme koukaly na dvd od kluků. Zkoukly jsme všechny a zbytek cesty jsme si povídaly. Na letišti jsme se rozloučily. Ahoj Karin něco pro tebe ještě mám tady máš moje telefoní číslo ? Opravdu tvoje číslo? Ano ale používat jen vyjímečně. Dobře děkuju. Nemáš zač, jo a tady máš můj mejl tam mi můžeš psát kdykoliv ale nikomu jinému ho nedávej. Nedám slibuji. Víš co , játě prozvoním řekla mi Karin. Dobře , tak díky. Už budu muset jít tak se mějte. Nashle . Odešla jsem si vyzvednou letenku do Prahy a nechala se znovu odbavit . Let netrval tak dlouho celou cestu jsem prospala a probudila se až při přistávání. Z letiště jsem jela autobusem na černý most a z čerňáku odjela autobusem domů.

poslední přání je Violetta druhý dílWhere stories live. Discover now