Kapitel 16

1.1K 39 2
                                    

Harry och jag hade satt oss ned på sängen och vi pratade ut om detta. Jag började med att förklara om rollen i Fast and Furious som han blev väldigt glad över att jag fick, sen började jag berätta om när Louis hade kommit och vad han sa. Han kramade om mig och sa att oavsett vad som hände skulle han aldrig lämna mig och ingenting skulle komma emellan oss, även om han sa det fick jag ingen ro i kroppen, jag vet att Louis kommer att förstöra det ändå. Jag grät ännu mer nu och han lade sig ned i sängen och drog mig till honom så jag låg på hans bröstkorg, hans stora händer gick sakta upp och ned på min rygg för en lugnande och trygg känsla. Sakta började mina ögon stängas och jag drogs till en djup sömn..

***

När jag vaknade låg vi fortfarande som vi gjorde när jag hade somnat, jag sneglade upp mot Harry som höll i en bok. Jag log upp mot honom och slöt mina ögon igen men de slogs snabbt upp som stora tennisbollar när jag insåg vilken bok han håller i, min låtbok!. Jag satte mig hastigt upp och kollade på honom medans han läste intensivt med sitt lilla flin på läpparna, aggressivt drog jag boken ifrån honom och satte mig på den.

''Heyyyyyyyy!! Jag läste den'' sa han och justerade sig så han satt med ryggen mot väggen och med benen ut mot rummet.

''Varför läser du i min sångbok Harry?!!! Den är faktist privat!'' sa jag surt och korsade mina armar över mina bröst. Han skrattade och drog sin hand genom sitt axellånga,stiliga bruna hår innan han korsade sina armar över sitt bröst.

''Det var en bra låt du hade skrivit där Nathalie! Vad heter den?'' frågade han. Jag satt tyst och kollade ned på mina händer som vilade på mina ben.

''Nathalie? Svara, jag vill veta'' sa han stillsamt och med en lugn ton.

''Where do broken hearts go, heter den. Och den handlar om allmänna saker, vissa meningar är menade till Louis.. okej typ alla men ja..'' sa jag och kollade upp mot honom, han kollade på mig med lycka i sina ögon.

''Wow, du skriver verkligen bra låtar! Och du är en skådespelare.. Vilket kap till flickvän va?'' sa han skämtsamt, fast jag vet att han menade det. Jag skrattade och kröp närmare honom och kysste han på kinden.

''Jag vill faktist att vi ska lägga till ett sound på denna! eller vad säger du?'' sa han glatt och lade sin hand på mitt ben.

''Låter kanon.'' sa jag och kysste honom på läpparna. Han svarade snabbt med att kyssa tillbaka och efter ett tag drog han tillbaks.

''Kom vi får gå ner till din familj'' sa han och reste sig upp, han sträckte ut sin hand för mig att ta tag i den.  Vi båda gick ner för trapporna hand i hand, familjen var i vardagsrummet och det såg ut som mamma och Lottie hade gråtit, jag sneglade över mot pappa som kollade på mig med ånger i sin blick. Mamma reste sig snabbt och kom fram mot mig och kramade om mig och sa att pappa hade berättat allt för dem båda, jag blev arg först men förstod att det var det rätta att göra. Mamma och Lottie bad om ursäkt tusen gånger om att de hade behandlat mig som de gjort, och jag förlät dom. Under resten av kvällen satt vi i vardagsrummet och pratade, just nu berättade Harry om alla galenheter om turnén när min mobil plötsligt började ringa. Jag ursäktade mig från rummet och gick ut mot köket för att svara, hemligt nummer.. skumt?

''Hallå?'' svarade jag nervöst.

''Hej! Är detta Nathalie Tomlinson?'' sade en manlig röst, jag känner igen den från någonstans men jag kan ej sätta finger på det.

''Ehm ja det är jag! Vem är det jag talar med?''

''Jag är David och jag är en av producenterna på Universal Pictures och vi vill bara säga att ditt kontrakt är klart att skrivas på och att du kan komma imorgon för att göra det!'' sa mannen glatt.

''Oj det gick snabbt! Vilken tid ska jag komma?''

''Ska vi säga runt 12 kanske? Jag messar dig info om var du skall gå till väga efter vi har lagt på''

''Låter bra! Ses då!'' sa jag och lade på och gick tillbaka in i vardagsrummet med ett leende på läpparna. När jag väl kom in så hade Louis kommit, igen. Han såg fortfarande inte glad ut, med Harrys sittandes på soffan och jag inkommandes  från köket, gjorde att han ögon blev svarta som natten. Jag gick sakta mot soffan och satte mig ned bredvid Harry. Louis slängde oss en dödsblick innan han slängde ner en tidning på bordet, där var en bild på mig och med en rubrik där det stod: ''Louis Tomlinson's lillasyster Nathalie, stjärna i den uppkommande filmen Fast and Furious 7''

''Trevligt att jag ska få reda på detta genom media Nathalie!!!'' 

Where Do Broken Hearts Go?Where stories live. Discover now