Epilog.

3.7K 336 49
                                    

  Zayn’s P.O.V

  

  Sunt conştient că odată ce Melissa va afla adevărul despre mine, totul se va schimba radical. Atât cu mine, dar şi cu ea. Nu doar că o voi supune la atâtea, dar din cauza mea va fi nevoită să se ascundă de toţi ziarişti şi probabil, ar fi trebuit să îi mărturisesc că fac parte dintr-o trupă internaţională atunci când m-am întors la ea, nu să o mint. Îmi muşc buza, trecându-mi o mână prin părul răvăşit, lăsând ca un oftat să îmi scape printre buze. Noaptea trecută nu am închis un ochi şi simt cum oboseala m-a cuprins pas cu pas. Mă gândesc la ce îi voi spune şi ce voi face, iar capul în acest moment mi-e gol. Voi strica totul, dar măcar mă voi împăca cu gândul că am reuşit să fac ce trebuia să fac de mult timp.

 

   Trag aer în piept, închizându-mi pentru câteva momente ochii. La dracu, e în zadar. Cred cu desăvârşire că această zi se va termina mai prost decât a început deja. Sasha e cea mai mare scorpie şi nu ştiu cum am putut să fiu atât de orb în legătură cu ea, cu fata care am crezut că şi-a revizuit comportamentul, iar Harry… ei bine, e cel mai mare mare nenorocit posibil. Şi-a bătut joc de mine şi asta numai din cauza Sashei. Doi idioţi pe care am ajuns să nu îi mai suport, iar pe el, care îl credeam propriul meu frate, m-a călcat în picioare ori de câte ori a avut ocazia.

 

   Poate că mama avea dreptate când spunea că nu mai sunt acel băiat care eram odată. Am devenit un bărbat posesiv, arogant cu majoritatea fanilor, tratez femeile ca pe nişte cârpe şi mă înjosesc doar pentru că unele persoane cred că am altă orientare sexuală, când nu e deloc aşa. Trebuie să suport toate rahaturile care îmi sunt puse pe cap de management. Dar ea, cu ea e difertit.

 

 

   Din prima clipă în care am revăzut-o am simţit cum ceva din mine s-a schimbat. Ceva a explodat. Ceva ce mulţi oameni numesc „fluturaşi”. Mi se pare o prostie, dar cred că nu se simte atât de rău. E un sentiment plăcut.

  

Vreau mai mult decât o prietenie.

 Vreau să îi simt buzele pline şi zemoase peste ale mele.

 Vreau să îi simt inima cum bate doar pentru mine.

 Vreau să mă trezesc dimineaţa cu ea în braţele mele.

 Vreau să ştie că o iubesc din toată inima mea, nu că am folosit-o.

 Vreau să fie a mea.

  

  Şirul gândurilor îmi este întrerupt de Louis, care acum se află în faţa mea, având mâinile încrucişate la piept. Mă uit la el zâmbind, iar el continuă să mă privească ca şi când aş fi comis vreo crimă. Mă ridic de pe pat, intenţionând să-l întreb ce naiba are, dar refuz să fac asta. Nervii mei cresc considerabil de mult când simt cum mă prinde de încheietura mâinii, mobilizându-mă la perete. Se împinge în mine, simţindu-mi sângele clocotind în vene. Scap telefonul pe jos, luându-l la rândul meu de gât, el scăpând un geamăt.

  

 Ce mama dracului ai, Zayn? Ce e neregulă cu tine? întreabă el, încercând să îmi îndepărteze mâna, fapt ce mă face să slăbesc strânsoarea. Mă încrunt şi nu îmi vine să cred că tot el e cel care mă întreabă pe mine ce am, când ar fi trebuit să fie invers, dar ăsta-i Louis. O persoană mult prea bipolară. Încep să râd, lăsându-l să cadă pe jos. Îl aud tuşind, simţind multă prefăcătorie în tuşitul lui.

WhatsApp // zm.Where stories live. Discover now