54.

61 2 0
                                    

Don't put your happiness in other peoples hands. They'll drop it.

They'll drop it everytime.

Pleas, wordt niet TE afhankelijk van andere mensen. Tuurlijk is het goed om vrienden te hebben waar je blij van wordt, maar zorg er niet voor dat je zonder die ene persoon niet gelukkig kan zijn. (ik spreek uit ervaring dus luister pleas even) Het klinkt zo stom wat ik nu ga vertellen, maar geloof me, het is de waarheid.

Het kan zo zijn dat er mensen zijn die je altijd steunen, altijd helpen, er altijd voor je zijn, laten lachen, je blij maken etc, maar laat je geluk en blijheid niet alleen in hun handen liggen. God, dit is moeilijk om uit te leggen en sws om te vertellen, maar ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen.

Het is belangrijk om vrienden te hebben, want samen sta je sterk. Het is belangrijk om door je vrienden blij te worden. Maar, zorg niet dat het van één iemand afhangt of je blij bent of niet. Het enige wat je er vaak aan overhoudt is verlatingsangst, een gebroken hart en een kutperiode.

Ik kan hier nog zoveel meer over zeggen, maar het gaat om de quote. Dus misschien ga ik het nog wel eens in mn rantboek zetten, maar het is moeilijk om over te praten.

Voor nu: het gaat om de quote, maar ik wilde gewoon een gedeelte er bij vertellen.

1001 quotes♡Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu