Kapitel 1 - Jag Hatar er

34 3 2
                                    

" jag hatar och älskar dig Allison McCall" Att han säger så och sedan går gör inte saker bättre för mig, Hur jag än gör slutar saker alltid med att någon blir sårad. jag gör inte det med flit jag försöker få saker att verka bra men det slutar alltid alltid dåligt. Vad gör jag för fel?. Jag älskar verkligen han. och han vet verkligen inte om det, För jag vågar inte säga dem tre orden till han, jag vet mycket väl att mina föräldrar kommer få ett jobb nånstans och BOOOM bor jag nån annanstans långt härifrån. jag har inte direkt nåt val jag är ju bara 16 och ja ni förstår. jag tänker inte mer och innan jag ens vet ordet av det springer jag till killen jag verkligen verkligen bryr mig om.

" Liam vänta!" Jag får alla blickar på mig, det kanske inte var en sån bra idé att gräla i matsalen. Men jag bryr mig inte ett skit om dem. jag vill bara ha tillbaka Liam. Han stannar upp och hoppar på hans famn, Mina händer hänger runt hans hals. Jag kommer verkligen ångra det här.

" Jag älskar dig Liam" Hans läppar formades direkt till ett leende, hans leende kan ingen motstå, den är perfekt.

" Jag älskar dig också" Han tar en snabbt grepp om mina käke innan han tycker sina läppar mot mina. Hur kan det kännas så rätt men ändå så fel. Men en sak vet jag att jag älskar den stunden, och inget kan förstör det. Ju förutom mänskorna i bakrunden. det hörs Awww och Åååå i bakrunden. ja det känna skönt. Jag älskar det här.

••

" Jag är hemma" skrek jag medan jag sparka av mig mina ballerina skor, Det var sjukt varmt ute.

Jag får inget svar tillbaka, vilket kanske betyder att dem inte är hemma än. Happy. Jag gick vidare in i köket och dem var inte där, jag öppna kylskåpet tog ut en Cola dryck och går sedan till vardags rummet där både mamma och pappa satt,

" Hej" sa dem i mun på varandra, Det är nåt som händer!, Nåt som inte är bra. Långt ifrån bra.

" Sitt hjärtat vi har nåt och berätta för dig" Jag gick försiktigt in och satte mig på en fåtölj, Jag sa faktiskt inget jag var för upptagen med att gräla med mig själv, och undra vad dem skulle berätta.

" Tjaa Vad är det?" Fick jag ur mig och dem börja kolla upp på varandra.

" Vi vet båda hur mycket du trivs här och så" sa mamma med sitt trevliga röst, fyfan vad ska det sluta.

" Vad menar ni?" Jag är glad nu väldigt glad, jag är också lycklig med Liam och alla mina vänner. Jag tänker för i helvete inte flytta om Det är de dem menar.

" Jo, det så här att din pappa fick ett jobb i Stocholm" Jag bryr mig inte så länge jag inte blir bort fört från Liam. han kan väl bo där själv och jobba. Tror du verkligen på det?

Ni vet det där jobbiga rösten i huvudet

Ja, dem rösten som har ganska rätt ibland.

" Han kan väl bo själv och jobba där så länge jag o mamma bor här?" Jag visste innerst inne att det här skulle hända.

" Det går inte jag har också fått jobb där och dem betalar ganska bra där" Jag känner hur tårarna börja bränn bakom ögonlocket. Varför gör dem så här mot mig?.

" JAG HATAT ER SÅ JÄVLA MYCKET" Jag kunde inte hålla dem inne längre, Jag hatar dem. direkt sprang jag upp till mitt rum och stängde dörren väldigt hårt. Jag borde inte har gjort det, Jag borde inte blivit tillsammans med Liam, vad fan ska jag säga till?han? Hur kommer han ta det? Alla frågor börja poppa upp i mitt huvud. jag tar min svenska bok river ett litet blad och sedan hämtar en penne, och börjar skriva med stor bokstäver.
HA INTE FÖRHÅLLANDE I FAMILJEN MCCALL
jag vek lappen i som bitar och sedan la ner den i fikan, Det är nåt jag ska ta åt mig, jag ska verkligen inte bli kär i någon mer. Kärlek finns inte för mig det är bara skräp. jag öppnar fönstret försiktig och sedan hoppar ut, direkt börjar jag springa, Med vatten rinnande ner för mina kinder, Om någon ska veta som det här mardrömmen ska det vara Liam först. Varför måste kärleken gör så ont?.

••
Såå vad tycks?? Skriv gärna ner vad ni tycker så blir jag glad. Först kapitlet, inte direkt världens bästa. men hoppas ni blir nöjda

Som ni har märkt så tog jag bort min andra bok Just A Game för många olika anledningar som vi inte ska ta upp just nu. Meeen är så sjukt taggad till att skriva på den. DEEN kommer bli super grym. hoppas ni tycker om den. rösta gärna. Love u ❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 15, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Better•Than•Nothing {F.S}Where stories live. Discover now