Ten

1.1K 152 6
                                    

„Zbláznila ses, tam mě nedostaneš," zasmál se Matt. 

„Já jsem ti říkala, ať si vezmeš plavky," odpověděla Michell.

„Ale ty mám, jen čekal jsem spíš normální bazén, nebo pláž na opalování," pokrčil rameny kudrnáč. 

„Takže mi tu říkáš, že nejdeš do vody?" Zeptala se dívka.

„Přesně to naznačuji, protože se nechci zabít." 

„Ale prosím tě," řekla Michell a protočila panenkami, na což Matt jen odvrátil pohled. 

Michell si sundala oblečení a tak zůstala jen v tyrkysových plavkách. Vlasy si svázala gumičkou do ledabylého copu. Stejně jakmile skočí dolů, zničí se jí. 

Podívala se na Matta, který stál na kraji vodopádu a zamyšleně se díval dolů. To jí vnuklo jeden šílený nápad, ale věděla, že jí to za to stojí. Potichu přešla k Mattovi a vší silou do něj strčila. 

Matt chtěl udělat krok dopředu, aby zabránil pádu, ale krok který udělal byl k ničemu. Když před ním nebyla zem. A tak si to v oblečení zamířil dolů do vody. Když dopadl do vody, pár kapek doskočilo až k Michell, která se smíchy popadala za břicho.

„Ty jsi blázen, pojď dolů... protože tě zabiju." Zakřičel na ni Matt, když se vynořil a rukou si odhrnul z obličeje vlasy.

„To bys mi neudělal," odpověděla mu dívka a skočila dolů za ním. Dopadla do vody přímo před něj, takže si kudrnáč musel obraně dát před sebe ruce, aby mu voda nezamokřila obličej,  i když to už bylo teď vlastně zbytečné.

Dívka se po vynoření ani nestihla pořádně nadechnout a Matt už ji držel, aby mu nikam neutekla. Jelikož neměl plán, tak nevěděl, co teď bude dělat. Takže Michell jen držel za boky a jejich obličeje byli nebezpečně blízko sebe. Bylo už jen otázkou času, kdo z nich vydrží déle a jak se ukázalo, oba prohráli ve stejnou chvíli. Ve chvíli, kdy se jejich rty spojily v jedny. 


Colors ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat