Capitolu 6

283 27 4
                                    

Am intrat pe usa casei de mana cu Alex iar in fata ochilor mei am vazut un baiat, si cred ca era Andy ,nu prea eram sigura deoarece nu puteam sa ii vad fata prea bine, din cauza unei tipe care se saruta cu el, pur si simplu imi venea sa vomit.

I-am dat drumu lu Alex si am fugit sus pe scari incercand sa imi caut camera, din feriucire a 3 oara a fost cu noroc. Simteam mirosu de spital prin camera asa ca m-am dus si mi-am facut un dus. Jos era un mare scandal Alex se certa cu Andy, si pur si simplu nu suportam. Cand am iesit de la dus mi-am luat halatul pe mine. Iar in casa se facuse o liniste totala. Fix cand am vrut sa imi iau hainele cele noi pe mine a intrat Andy peste mine,iar primul lucru care a facut a fost sa se uite la mine intr-un mod pervers. In acel moment m-am enervat si iam tras o palma peste fata dandul afara din camera. M-am schimbat cat de repede am putut in asa fel in cat sa nu intre nimeni si m-am asezat in pat privind peretri. Alex a intrat la mine in camere spunandumi :

"De ce ai plecat asa, s-a intamplat ceva ?"

"Nu, numai ca nu am suprtat sa ii vad, pur si simplu mi sa facut rau !"

"Deci ce vrei sa mananci ?"

Ce vreau sa mananc...am crezut ca sunt rapita nu dusa intr-un hotel unde am servitori. Asa ca ii spun ca nu vreau nimic si ii spun ca reau sa stau singura. Imedit dupa ce el a iesit ,eu m-am dus pe balcon si priveam intes paurea cum a evoluat in toti ani astia.

Dar problema mea era Alex, nu puteam sa imi iau dandu de la el !
--------------------------------------
Hey, imi cer mii de scuze ca am postat greu dar nu prea am mult timp, si sper sa ma intelgeti....Si app daca m-ai sunt greseli de scriere va rog sa ma iertati !
Va iubesc !!!! <3

Fugara &lt;3Where stories live. Discover now