3.kapitola

186 21 7
                                    

Omlouvám se, že jsem dlouho nevydala část, ale mám prázdniny ;) a chci si je užít.....už jsem si je užila a chytala záchvaty smíchu, ale to je vedlejší...Go....

Laura

Cítila jsem se uvolněně. 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Když dohrála písnička, ještě chvíli jsem se mu zadívala do očí, jenže poté jsem ondlela. Uviděl jsem jí. Sophiu.  V očích měla zlý výraz. Cítila jsem se ohroženě. Seděla jsem na zemi a nemohla se pohnout. Sledovala jsem Sophiu. Přibližovala se ke mně pomalu, ale jistě. Stála nade mnou. Sledovala jsem její šedočerné oči. Sledovaly jsme se z očí do očí, a pak řekla.
''Nejsem obyčejná, nejsem člověk'' řekla to a odešla. Celou dobu jsem jí sledovala, než se ztratila ve tmě. Probudila jsem se. Ležela jsem na sedačce a kolem mně byli moji rodiče, Dave a jeho rodiče.
''Jsi v pohodě, Lauro?!''
''J-j-j-jo'' řekla jsem rozklepaným hlasem.
''Tobě se něco stalo, něco tě viděsilo, že?'' Řekl Dave a já mu na to jen mírně přikývla. Postavila jsem se a stoupla si.
''Omluvte mě, prosím''
''Dobře, ale ať se ti nic nestane'' Jen jsem ji na to přikývla. Klidně jsem odešla. Vešla jsem na chodbu. Naproti balkónu byl velký balkón a já na něj šla. Sedla jsem si na zábradlí a prázdným pohledem sledovala okolí. Přemýšlela jsem nad tím, co mi řekla Sophia. Z myšlenky mě vyrušila něčí ruka na mém rameni. Otočila jsem se.

Mel

Prošla jsem kolem Sophie. Seděla sama, což byl zázrak. Dobu jsem jí pozorovala, a pak otevřela oči. Její pohles říkal vypadni a já šla. Dopis pro Lauru, jsem už poslala, takže by jí měl co nejdřív přijít, snad si vede dobře.

Dave

Laura někam zmizela a já se rozhodl jí hledat. Byla na balkóně. Seděla na zábradlí. Položil jsem jí ruku na rameno a sama sebou trhla.
''Co se stalo?!''
''Ale nic''
''Řekni mi pravdu''
''Nechci tě do toho tahat'' řekla sklesle
''Mně to nevadí''
''Viděla jsem Sophiu a řekla mi, že není obyčejná, a že není člověk a já, ona...'' rozbrečela se
''Promiň, nevěděl jsem, že''
''To je dobrý''
Obličej měla položeny v dlaních a brečela. Objal jsem jí zezadu. Ona se otočila a oplatila mi to.

Omlouvám se, ale mám toho hodně ve škole. Děkuji za vote ;) Ano, trvalo mi dlouho, než jsem t napsala...nebo se mi do toho spíš nechtělo ;) Děkuji za vote a  každé sdílení :* Jste boží <3

I'm Fine//Completed//Where stories live. Discover now