Zoraki Evlilik 2.Sezon & 4.Bölüm - ''Kusursuz Bir Aşk Hikayesi..''

166 10 0
                                    

Arkadaşlar Multimedya da sevdiğim ''Sevi'' şiirinin fon müziği var. Umarım sizde beğenirsiniz. İyi okumalar dilerim!! 

Zeynep son kez uğradığı şaşkınlıklara veda ederek yeni güne başladı.. Bu günde üzüleciğinden emin gibiydi. Ama tahmininde başarılı olamadı bir bakımdan.. Tekrar bir şeyler başlama yolunda ilerliyordu. O bu olanların farkında olmadı. Ancak olmaması da biraz garipti. Göz göre göre Can Zeynep'e aşık olmuştu. Sanki Yağmur'un ölmesini bekliyormuş gibi. Ondan ona atılmıştı. Garip ki; Zeynep'te Yağmur'un öldüğünden bir gün sonrası boşandı. Sizce bu bir tesadüf mü?

Yoksa küçük bir aşkın yaydığı haberler mi? Hangisi? hangisi olursa olsun yine de hiçbirşey Zeynep için Kerem'den farklı olmayacaktı. Yani öyle umuyorduk. Fakat son günlerde Zeynep o kadar yıprandı ki o kadar yara aldı ki kalbine. Yarasını saracak birine ihtiyacı var. Bu yüzden Can'a aşık olması ya da olabilmesi en doğal şey olmalı. Suçsuz bir melek gibi Zeynep. Olaylara atıla atıla yaşıyor. Ama her olayda ne olursa olsun aşktan ve aşka dair her şeyden kaçıyor. Son zamanlarda Can'a olan ilgisi ve aşka yoğunlaşmasının en büyük nedeni de yaralanmasıydı.

Bu yara ona sanki bir bıçak gibi saplandı. Bu bıçağı oradan çekecek kişi en şanslı olan kişi aslında. Son kez aşka başlamasını anımsatan kişi olacak. İşte bu yüzden gülmek her şeye rağmen gülmek o kadar önemli ki.. İnsan gülmeyince huzuru aradığını dahi unutuyor. Ve hayata 3-0'dan başlıyor. Bu yenilgi ona her şeyi unutup yeni hayata başlaması için en gerekli olan şeydi. İşte her şey bitti.. Ve yeni hayat başlıyor hepsi için.

Ama bu hayat zeynep'e kusursuz bir aşkın olanağını sağlamalı.
Malesef bu günlerde herkesin hayatında bir eksiklik görünüyordu. Zeynep aynı şeyler hakkında çalışmaktan çok yorulmuştu. Ve artık bir şeyler yaparak mutlu olmayı denemeyi istiyordu. Bunun içinde Can'ın teklifini kabul etmeyi düşündü.. Gelecek bölüm neler olacak!!

ZORAKİ EVLİLİK (ASKIDA)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt