Verlangens

65 2 0
                                    

Deveny haalde de trigger over en schoot haar stiefvader in zijn arm. Tymario sloeg met zijn vuist haar stiefvader op zijn hoofd. Deveny's stiefvader viel om en kwam met zijn hoofd kei hard tegen Deveny's bureau aan. Hij was buiten west. Deveny ging door zijn zakken en pakte de sleutels van het huis uit zijn broekzak. "Shit en wat nu " vroeg ze aan Tymario. " Maak je geen zorgen dushi " zei hij het komt allemaal wel goed. Tymario pakte zijn telefoon en belde Ray op. Hij verteld Ray wat er gebeurt was en dat hij nu nu moest komen. Geen vijf minuten later was Ray er. Tymario legde aan Deveny uit dat Ray wel een plek wist waar ze haar stiefvader toe konden brengen. Een plek buiten de stad een kraakpand. Deveny vond alles best als die ze die klootzak maar nooit meer hoefde te zien. Toen Tymario en Ray haar stiefvader op wilde pakken om hem in de auto te zetten. Bewoog hij ze lieten hem beide los en deden een stap achteruit. Haar stiefvader stond op en keek boeng froesz naar Deveny Tymario en Ray. Hij keek naar zijn arm hij had al aardig wat bloed verloren haar stiefvader. Hij liep richting de deur je bent nog niet van me zei hij en hij gooide de deur dicht. Tymario sloeg beschermd een arm om Deveny heen.

Shaniqa en Shaquile kwamen terug niet wetend wat er gebeurt was. Tymario sprak hun bij. " omg Deveny wat ga je nu doen "vroeg Shaniqa aan Deveny. Ik weet het niet ik weet het echt niet wat ik nu moet doen. " Je kan ook een tijdje bij mij blijven " zei Tymario. Deveny vond dat wel een goed idee. "Gaan we nog naar je ma" vroeg Shaniqa? " Is goed zei Deveny. Ze verlieten alle 5 het huis. Ray en Shaiquile gingen weg. Dus Deveny Shaniqa en Tymario namen afscheid van ze en gingen naar het ziekenhuis waar Deveny's moeder lag. Het ging al beter met Deveny's moeder over vier dagen mocht ze van de dokter weer naar huis. Deveny vertelde haar moeder niet wat er was gebeurt ze wilde haar niet onnodig ongerust maken. Ze bleven een lange tijd bij Deveny's moeder tot dat het bezoekers uur om was. Samen liepen ze toen terug naar Shaniqa's huis. Shaniqa ging naar binnen en Deveny en Tymario bleven even buiten staan voor de deur. Tymario vroeg of Deveny even bij hem langs wilde komen. Deveny appte Shaniqa dat ze wat later zou komen en ging met Tymario naar huis.

Bij Tymario's huis aangekomen gingen Deveny en hij op bed liggen en netflix kijken. Deveny kroop dicht tegen Tymario aan. Ze besloten een film te kijken. Halverwege de film begon Tymario Deveny te strelen en haar kusjes in haar nek te geven. Deveny genoot er van en begon het zelfde bij Tymario te doen. Tymario en Deveny zoende elkaar steeds heviger en heviger. Zijn handen gingen langs haar lichaam. Hij deed haar blouse uit kuste haar nek en speelde met haar bosten. Deveny ging met haar handen in Tymario's broek en begon hem te strelen. Tymario deed zijn t-shirt uit. Zijn broek had Deveny onder tussen al uit gedaan. Deveny deed ook haar broek uit. Tymario ging liggen en Deveny kwam op hem liggen en begon Tymario te zoenen. Ze voelde dat Tymario erg opgewonden van werd. Tymario's handen verkende Deveny lichaam. Hij streelde haar borsten zuigde aan haar tepels. Streelde haar bovenbeen. Hij ging steeds een stukje veder naar boven. Gaf haar kusjes in haar nek Deveny werd er helemaal gek van. Ze raakte zo opgewonden van wat Tymario deed. Deveny en Tymario keken elkaar aan. Ze wisten allebei wat er zou gebeuren als ze veder zouden gaan. " Laten we stoppen " zei Deveny. Tymario keek haar verward aan. " Wat wil je nou van me hoe kan ik stoppen als je zo op me ligt " zei Tymario. " Jij zei zelf dat je nog even wilde wachten dus..." zei Deveny. Tymario wist wat ze bedoelde en had best wel spijt dat hij dat gezegd had hij had echt zin Deveny. Deveny gaf Tymario een kus en stond op. Tymario pakte haar arm en trok haar terug. " Hier blijven jij "zei Tymario op een speelse manier. Deveny draaide zich om en keek Tymario op een speelse manier aan. Zou ze toch krijgen wat ze wilde?

BrokenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu