Bölüm 3

366 15 5
                                    

Artık bölümler'de +18 sahneler olucak.Çünkü 18 yaşından gençler için bu kitabı yazmıyorum (eğer istenirse sapık sahneleri kaldırırım) küfür,ayıplı şeyler (demeye utandım fghdfghdgfh),vahşet bolca olabilir,13 yaş altı okumasın sakın sonra piskolojinize birşey olur :D Ciddiyim he +18 artık kitap (kime düzenleticem ben şimdi ? Bir kız'a düzenletenem ,erkek olup imla kuralları ve betimlemesi güzel olan biri bana mesaj atarsa sevinirim ^^ iyi okumalar...

Kalktığımda başım çok dönüyordu ve yorgunluktan bitap düşmüştüm.Karnım ise feci açtı,hançerimin olduğu yerde silah ve namlu'lar vardı ve bakıldığında bile anlanılan müthiş keskin bir hançer.

Ayrıca yerdeki 30-40 ok ve güçlü bir yay'ı unutmamak lazım. Bunları büyük ihtimalle 33. Bölgedeki çılgın doktor vermişti.İlerledikçe yeni malzemeler buluyordum malzemeleri takip ederken tahta bir ev'de son bulduğunu gördüm.Kapının üzerinde bir not ve anahtar vardı;

Not:

Sevgili Jeff ben çılgın doktorun...

Sana bu malzemeler bilmediğin bir ormana bıraktığımız için çok üzügünüm ( kesinlikle değilim :) ) ama merak etme bu bölgenin haritası ve harita'da en yakın yerleşim alanları var.Polisin seni bulmaması içinde teknolojik aletler yok. (Buz dolabında bolca et var sevgilerle doktor...)

Bu adam kendini,benim annem'mi sanıyor acaba ? Büyük ihtimalle bir tuzak olmalı ama beni öldürmek istese çoktan öldürürüdü.Aslında,başka bir amacı olabilir ?  Görüceğiz...

Evin kapısını açtım ve içeri daldım.

-Merhaba Jeff...kapı açık içeri girebilirsin,aaaa zaten girmişsin.Uyurken öldürmezsin beni değilmi ?

Bu Jane'di.Ne işi vardı bu mağluğun burda ? Ayrıca yatağımda yatıyordu

Neden buradasın Jane ?

Seni görmek ve uyarmak için (göz kırpar) Birazda tavsiye için dedi Jane,uykulu bir şekilde.Senin gibi birinin yardımına ihtiyacım yok! Bu ev'den defol Jane ve yatağım'ı sakın  eskitme seni piç! Yorganı üzerinden çektim çıplaktı ne yapıcağımı bilemedim ve yorganı üzerine geri attım.

Ne oldu Jeff ilk kezmi anadan doğma bir kız görüyorsun yoksa ? (Kahka atar) Jeff hiç tepkin değişmiyor utansanda,korksanda,mutl-

Kapa çeneni! ben herzaman mutluyum korkudan,kinden,kibirden ve her türlü korkunç his,varlıktan beslenirim. Sen ise her zaman enerjik ve neşelisin'sinirimi bozuyorsun! Seni öldüreceğim.

Üstümü giyeyim en azından Jeff sonra öld- 

Bıçağı herhangi bir yerine saplamıştım,yorgandan kan damlaları iniyordu eskisi gibi hissediyordum artık.Bir hamle daha yapacakken bedenim yere yapıştı.Haraket edemiyordum,yüzüm ise Jane'yi görcek şekildeydi göz kapağımı kestiğim için gözümüde kapayamıyordum.Jane yataktan kalktı üzerime yorganı koydu konuşamıyordum,o yorganı üstüme koyması ile harakter edebilmem bir oldu,yorganı yüzüne koyup bıçağı yüzüne doğru tuttum ve go to sleep dedim.

Çok hızlısın Jeff ama ben normal bir katil değilim..

Gene haraket edememeye başlamıştım ve Jane hiç istemiceğim kadar bana yakındı yorganı kafasından çıkardı ve beni ve yorgan'ı yatağa doğru attı.

Fiziğimin,güzelliğimin ve gücümün yanında oldukça zekiyim ve doğa üstü gücüm var Jeff (iç çeker) canlıları dondurmak ve onları çok güçsüz düşürmek gibi.

Ne yapacağimi bilmiyordum...

Hava çok sıcak değilmi Jeff ? İstersen seni ferahlatabilirim ? Sakın yanlış anlama öyle değil,kestiğin yerimdeki kanımla.

Karnındaki kanı gözüme sürüyordu ve sonra gözümü yalamaya başladı.Nasıl bir fetişi vardı bu delinin ? Belli olmayan bir süre sonra gözüm daha iyi görmeye başlamıştı.Jane'nin bilmediği özelliği oalbikir o'da kanı ile güçlendiriyor olması yada başka bir yolile güçlendiriyor olması! O farketmeden beni kendisinden güçlü yapıcak tamamen güçlenmemin tek yolu var ve o yolu tercih etmektense işkence görür ölürdüm kesinlikle daha mantıklıydı.Jane giyinmişti ve beni serbest bıraktı.

Bu ev den kaçmak yok tamam mı Jeff ? Ben sana gerekli şeyleri getireceğim yicek ve canlı insan gibi.

Neden bu evde beni tutuyorsun ? Senin kölen olmamamı falanmı bekliyorsun !?!?

Hayır,uzun boylu biri seni takip ediyor değilmi ? Onun neyin nesi olduğunu öğrenmem gerek,seni öldürebilir ve Jeff seni seviyorum seni kimse öldüremez. Hem sende keyif alıcaksın bu süreçte ,bir erkeksin ve bu dünyada hiç olmayan güzellikte birinin misafiri olucaksın.İstersen banyo yapalım ?

Güçlenmek istiyorsam bı fahişeyi çekmek zorundaydım ama fazla ileri gidiyordu. Ben alırım en son 2 yıl önce banyo yapmıştım 17 yaşında katil olduğum gün...

Üzülme tatlım böylesini daha çok seviyorsun değilmi ? O 3 çocuğu öldürmen iyi olmuş.

Nerden biliyordu o çocukları ? Bunu sonra düşünürüm diyip yatak odasını bulmaya koyuldum.Ev çok hoştu ama burda bir aile oturduğu belliydi,çift kişilik yatak ve dolabın üzerindeki kan lekesinden anlaşılıyordu ama mobilyalar yenide olabilirdi .33. Bölge Jane ile beraber olcağımı sanmıyor heralde ? Onlar için çalışıyor diye düşünüyorum diğer türlü işin içinden çıkamam şuanki gibi. 

Tam soyuncakken,aklıma Jane geldi burda soyunursam banyoya gidene kadar,Jane beni  banyoya gitmeden dondurup benle dalga geçebilirdi! Banyo'ya giderken Jane noldu diye sordu.Hiç,kafam karıştı banyo yerine oturma odasına girdim dedim.Kıkırdadı,kıkırdaması benim yerimde başka bir erkek olsaydı heralde yere yığılıp kalırdı.Sesi çok güzel,ve çok tatlı,onu keserkenki çığlık atışı ilaç gibi gelicek.Banyoya girip kapıyı kitledim anahtarıda kilidin orda bıraktımki içeri giremesin. Banyo çok iyi gelmişti kaslarımı gevşetmişti suyun sıcaklığı beni etkilemiyordu hep ılık geliyordu soğukda olsa sıcakta olsa.Üzerimi giymek için banyodan çıkarken bir anda ışıklar kapandı.

Arkamda birini hissettim ve o anda Jane'in orda olduğunu anladım bedenim donmuştu.Işığı açtı bıçağı gözüme tutmuştu...

Gözün çok güzelmiş onu ordan alıp saklamalıyım. 

Birden bedenim açıldı bu fırsat'ı değerlendirmek için kafasını duvara vurmaya yeltendim,o andada yere yapıştım. İlk dondurdu,,şimdide güçsüz düşürdü kobay falanmıyım ben ? Üstelik Jane bana gülüyor! 

Ah Jeff ah sadece şaka yapıp tepkini ölçmek istemiştim ama hayla bir tepki değişimi yok. Sana şaka yapmak çok sıkıcı! Nasıl girdiğimi merak ediyorsan yatak odasında banyo kapısı var ordan geldim  ve sen orda çıktın kapıyı görmedin demek ? Jeff kafan nerde senin ?

Gücümü tekrardan kazandığımı hissteim ve yerden kalktım.  Farketmemişim demekki değilmi Jane ? Zorlama daha fazla ve çık burdan.

Ama daha beraber bany-

-Çık burdan Jane!

Birden polis sirenleri duymaya bakamıltım.Jane'de farketmiş olmalıki üzerini giy,taze insan avlama vakti dedi.Üzerimi giyip dışarı adım attım.Dışarısı karanlık olmuştu bile,halbuki sabah uyanmıştım bu ormanda. Ayak sesleri duymaya başladım ve çok uzakta bir adamı gördüm siyah ceketli ve koyu mavi ceketliydi,tek anormallik adamın elindeki kanlı bıçaktı. Adam suçluydu Jane'ye adamı gösterdim ama göremedi. Tabiya ben artık daha iyi görüyorum bu fahişe'nin fetişi sağolsun...

Adam doğru koştum,Jane'de peşimden geldi adam beni görünce çığlık attı.Polis sirenleri sesi oldukça yaklaşıyordu,daha çok çığlık atmaması için işini bitirdim.Sonunda cnayet işelmiştim,kaç gün oldu bilmiyorum ama uzun zamandır yapamadığım cinayetimi işledim. Ordan uzaklaştık beraber eve döndük

Polisler burayı bulucak jeff, haritayı ve gerekli şeyleri yatak odasındaki çantaya doldur.Parmak izin çoktan ortaya çıkmıştır ama benimki belli değil amaşimdi belli olucak Jeff.Artık tek olmadığın anlaşılcak.Yeni kişiler toplandığın sanılcak ve artık eskisi gibi kişiler değil uzman kişiler peşine düşücek.Artık gerçek zorluklar yaşicaksın,eskilerin yanında inanılmaz zor olucak ama tekdeğilsin sana birşey yapmalarına izin vermiceğim ! Aynı şimd polisler'de koriyacağım gibi...

Jeff The Killer:İntikamTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon