Bölüm 2

539 20 24
                                    

Artık bölümler'de +18 sahneler olucak.Çünkü 18 yaşından gençler için bu kitabı yazmıyorum (eğer istenirse sapık sahneleri kaldırırım) küfür,ayıplı şeyler (demeye utandım fghdfghdgfh),vahşet bolca olabilir,13 yaş altı okumasın sakın sonra piskolojinize birşey olur :D Ciddiyim he +18 artık kitap (kime düzenleticem ben şimdi ? Bir kız'a düzenletenem ,erkek olup imla kuralları ve betimlemesi güzel olan biri bana mesaj atarsa sevinirim ^^ iyi okumalar...

Ateşler  üzerime iyice yaklaşmıştı.Artık kaçış yoktu,daha önce cildimi beyazlaştıran ateş bu sefer kül yapmaya kararlı. Tam ölmeye hazırlanıp gözlerimi kapamışken,itfaiye sirenlerini duymaya başladım oldukça uzaktaydılar ama bu yangın,itfaiye arabaları ile sönücek düzeyde değildi o yüzden helikopter de yardıma mutlaka gelicektir.İki seçeneğim var ya beni bulmaları yada ateşin içine atlayıp ölümü kucaklamak.Sanırım,ikinci seçenek birkaç saniye içinde olucak çünkü artık yürüyecek yer bile kalmadı.Uzun adam ateşlerin arasında zar zor seçiliyordu bu sefer daha yakından izliyordu.Yüzünde mimik olmamasına karşın gülümsediğini hissediliyordu.Ateş etime deymeye başlamasıyla tüm vücudumun ateş alması bir oldu.Kıyafetlerim paçoz zaten birde ateş içinde kalıcaklar aman ne güzel diye geçirdim içimden.Helikopter sonunda gelmişti yanmaktan ölmektense beni polise vermelerini tercih ederim,katillik hayatımda son bulmaz hem! Kıyafetlerim erimişti anadan doğma kalmıştım,içimden küfür savurdum sonum gelmişti ama neden vücudumda sadece ateşler gözüktüğü halde kül olmuyordum ? Acı almaktan ilk defa nefret etmiştim. Hem itfaiye aracı hem de itfaiye helikopteri bana çok yakındı zaman algımda kaybolmuştu.Birden üzerime gelen su ateşin verdiği acıdan çok daha büyüktü acı gittikçe çoğalıyor. Çıplak bir katili görmeleri hiç içten değildi,en iyisi araçtakileri öldürüp kıyafetlerini giyip araba ile kaçmak. Araç beni görünce durdu camdan dolayı içeridekilerin tepkilerini göremiyordum,görmekte istemiyordum.Aracın içinden 2 kişi indi elinde silahları vardı (tekli) 

-Teslim ol Jeff ve şunları üzerine giy.

Bana bornoz 'atmışlardı'

Tabiki ama öncelikle sizi öldürmek gerek dedim...

-Bu imk-

Yüzlerine doğru bornozu attım ve beni göremedikleir o an tüm reflekslerim ve hızım tavan yapmıştı üstlerine atlayıp ikisinide deştim.Ambulansın arka tarafından bir "kız" indi yüzü...yüzü benimkiyle aynıydı ,saçları siyah,düz ve oldukça uzun bir saça sahipti beline kadar geliyordu  oldukça güzeldi tabiki parçalar halindeyken.

-Merhaba Jeff,ben Jane (Jane'yi google'da ararsanız benim aklımdaki Jane ile alakası yok nerdeyse) ne kadar güzelim öyle değilmi (kıkırdar) ideölüm sensin Jeff ama senden daha üstünüm ayrıca çıplak değilim...

Bu gerizekalu kim olduğunu sanıyor benimle kendini bir görüyor ? Hayır benden üstün görüyor. 

Bornozu üstüme giydim ve sakince;

"Şuan seninle uğraşcak zamanım yok hemen bitirelim şu işi" dedim.

Biçtiğim adamalardan biri y-yeni kişi dedi

-Ahhh evet size bir piskopat olduğumu ve öldürdüğüm bir kızın yüzünü maske olarak kullandığımı söylemeliydim. (Kahka atar)

Bu kız beni deli etmişti.kalbine doğru hamle yapar gibi yaptım,yüzüne bıçağı saplamaya dayalı hamlemi yaptım tam o anda elime bıçak sapladı.Daha sonra görüşmek üzere jeff dedi,o anda bayıldım bayılmadan tam önce aklıma gelen üç düşünce beni endişeye sürüklemişti 'doğa üstü bir ayı ve Jane ortaya çıkana kadar sesi olan helikopter.Hem beni neden öldürmedi?'

.........................................................................................................................

Kendime geldiğimde bir araç içinde ellerimde zincirle bir yere gidiyorduk.

Beni götürenlerin üzerinde SWAT yazıyordu helikopterin kime ait olduğunu anladım ama o ayı ? O ayı'nın Jane ile alakası varsa doğa üstü güçleir mi  vardı ? Ayılara veya hayvanlara karşı.Üzerime nihayet birşeyler giymişim,bir dakka ne beni giydirdilermi ?Aynı bir çocuk gibi!

Geldik,dedi sürücü arabdan indik geldiğimiz yer 33.Bölge diye biryerdi yeraltına muazzam devasalıkta bir 'alandı' sorgulama odasına girdim her tabelanın altında 33.Bölge yazıyordu bu yüzden buraya giren nerdeyim demeyip yerlerini öğrenecekti. Ne kadar kibirliler benim gibi biri burdan kaçar ve halka yayarsa ? İnanmicaklardır ama birçok kişi yayarsa ? O zaman inanırlar ama sanırım bu kişiler kendilerini çok yukarda görüyorlar.

Bölgeme hoş geldin Jeff dedi bir doktor. Aynı normal doktor giysileri vardı ama maske takıyordu maske sadece bembeyaz düz bir maskeydi ve mavi camlı bir gözlüğü vardı.

-Bu bölgenin sahibi benim ve bir antidoktorum. Antidoktor ne dersen ya düzeltirim yada bozarım belkide ikisi birden olabilir (Jeff'in gördüğü en korkunç gülümsemeyi takınmıştı doktor) 

Demek insanları robot gibi görüyorsun diye atıldım lafa.

Umrumda olan tek şey derinin Jane'yi boğarken nasıl bir görntü oluşacağı (hırlama tiz bir ses olarak çıkar)

-Demek Jane ile tanıştın onu yakalamayı düşünüyorduk ama seni yakalamamıza yardımcı oldu,sırtına uyuşturucu ok atmamızı kolaylaştırdı. Evet hayvant bağçesinde götürülen hayvanlarla  aynı şekilde geldin buraya.

Hep öyleydi farkeden birşey yok ve bu hayvan sizi parçalara ayırcak dedim. Uzun bir sessizlikten sonra elimdeki zincirlere baktım ve arkamdaki kişinin kafasından geçirip onun arkasına saklandım.Beni yumruklasada canımı acıtamıyordu tutsak aldığım kişi.Vurun! dedi  doktor ve o anda tutsak aldığım kişi 4 mermi birden yedi mermilerin isabet ettiği yerler ise kafa,iki eli birden ve kalbinin oraya adam az haraketli olmasına rağmen öyle isabetli vurmaları şaşırtmıştı.Sıradaki sen olmak istemiyorsan otur yerine dedi doktor.Oturursam artık eski Jeff olamazdım ben bir katilim ve bir yöneticiye boyun eğemem.

Anlıyorum dedi doktor eğer oturusan elini burda dikerim be cinayetlerine devam edebilirsin. Umutmuş nasıl olur elim hiç acı vermiyordu hatta sağlam elimde aynı hissediyordum,elimi sol (sağlıklı olan eli) el kadar rahat haraket ettiremiyordum ama.

Oturdum ve dikmesini izledim acı vermiyor ama hissediyordum. Jane bıçağı sapladığında canım acımışmıydı acaba ? Unutmuştum üzerime su attıkları zamana canım acıyordu.Hem de çok fazla sonrasından emin değilim.

-Şimdi seni uyutucaklar ve yerine geri koyucaklar 'aynı küçük balığı denize bıraktıkları gibi'

Bahtsız bedevi'nin kurup ayısı hikayesini yaşadın sanırım doktor bey dedim.

-Jeff bile espiri yapıyor demek.......Bayıltın!

Bu espiri sana özeldi doktor çünkü sen en özel avım olucaksın (hırlamaya benzer bir ses çıkarır) seni öld- (Bayılır)

-Emin ol Jane varken benim önemim olmicak Jeff sandığın gibi en güçlü seri katil değilsin,dünya büyük Jeff bunu öğrendiğin zaman kibirli olmamayı öğreniceksin. Tabi ayık olsan bana cevap verebilirdin (kahka atar)Jeff'i en yakın orman'a bırakın...

Bir polis yanıt olarak;Ama bilmediği bir orman'da ölür?

Jeff'i küçümseme eminim orda hayatta kalır.Jeff'e çanta hazırlayın ve içine gerekli şeyleri koyun.Etrafta ev varsa ev'i Jeff için temizleyin.

Emredersiniz Efendim!

Jeff The Killer:İntikamWhere stories live. Discover now