Chapter 13

826 72 3
                                    

Sara

Ik moest een jurk kiezen. Nouja, kiezen? Ik had er nog maar twee over, en omdat de een klein was moest ik sowieso voor de ander gaan. Ik ging vanavond uit met Tyler, na heel veel gesmeek had ik toegestemd. Hij zei dat het heel leuk is. Op dit moment zat hij beneden, bij mijn ouders. En daarom wou ik ook opschieten. Hij had vandaag het avond eten meegegeten, natuurlijk wouden mijn ouders dit. Ik propte mezelf snel in de jurk, en kamde mijn haren snel door. Ik deed een laagje mascara op mijn wimpers. Moest ik verder nog iets doen? Nee toch. Ik liep voorzichtig de trap af, en bleef bij de woonkamer van de deur staan toen ik mijn moeder hoorde praatten.

"-Je maakt haar heel gelukkig. We hebben haar nog nooit zo blij gezien." Oké, ik moest zo snel mogelijk ingrijpen. Ik liep de kamer binnen, en drie hoofden draaiden zich om. Ik zag een glimlach bij Tyler verschijnen, en ik glimlachte terug. "Ik denk dat we gaan mam." zei ik snel. Mijn moeder knikte, en Tyler stond op. "Dag mevrouw. Leuk u ontmoet te hebben."  Mijn moeder knikte. "Oh en Sara, maak het niet later dan 1 uur." Ik knikte en we liepen weg.

Uiteindelijk na een rit van tien minuten arriveerden we bij een nacht club, Rilevion. Het was er binnen heel groot en druk, de geur van alcohol rook je nu al. Tyler pakte mijn hand vast en trok me mee. Onderweg grijnsde er allemaal dronken mensen naar me, of dat verbeelde ik me. Maar waarschijnlijk niet, ik bedoel wie is hier nou niet dronken?

"Tyler in dat drankje zit alcohol?" vroeg ik verbaasd. Ik wist niet dat hij drankjes met alcohol dronk. Hij lachtte. "Ik weet het. Maar kom op, het is een feest." Ik knikte. Hij had gelijk, maar toch had ik liever een cola. "Doe mij maar cola." Hij keek me even vreemd aan, maar bestelde toch een cola.

Nadat ik mijn glas cola had opgedronken, en Tyler zijn 2e glas al, ondertussen beginnend aan zijn 3e glas, besloten we om zo de dansvloer op te gaan. Het is niet dat ik graag dans, maar wat moet je anders doen?

Even later stonden we dus tussen mensen ingepropt, dansen ging niet zo gemakkelijk, maar Tyler leek daar zich niets van aan te trekken. Ik voelde iemand tegen me aanbotsen en even later voelde ik een natte plek. Voor mijn stond een jongen met een glas waarvan de inhoud nu op mijn jurk zat. Ik keek hem chagrijnig aan. Ik liep naar de wc's, en pakte daar een doekje en maakte het nat. Ik wreef op de natte plek. Misschien dat het minder plakkerig werd. Het hielp niets. Zuchtend liep ik terug, de dansvloer op. Maar ik kon wel huilen toen ik zag wat er voor me afspeelde.

Tyler zoenend met Katy.

------

Spijtig genoeg moet ik zeggen dat dit boek bijna gedaan is :( . Het was niet echt een lange. Maar ja, als ik dit boek af heb komt er een nieuw verhaal online te staan en ik beloof hij is ...

Beter

...

Leuker

...

Langer

!!

Zoals je ziet ben ik er heel erg enthousiast over.

DarknessWhere stories live. Discover now