Milaan

59 5 0
                                    

Pov Laura
Ik lig nog diep in slaap als Marieke me wakker maakt. Ze is al aangekleed. "Laura, het verbaast me dat iemand zolang kan slapen". Ik kijk op mijn wekker en kom erachter dat het al 12:30 is. We hadden afgesproken om om 13:00 te vertrekken naar de dierentuin. Dan besef ik me dat Marieke een koffer vastheeft. "Waarom heb je een koffer bij?" Vraag ik.

Pov Marieke
Snel, ik moet een smoes bedenken. Wacht. Ik ben aan het logeren. Duhh. "Daar zitten mijn spullen in van het logeren". Gelukkig gelooft ze het. Nu nog een smoes zodat ze haar tas inpakt. Gelukkig komt haar vader me helpen. "Laura, je moet even een koffer voor een week inpakken." Zonder nog meer te vragen kleed Laura zich aan en pakt een koffer in. Zou ze iets doorhebben. Ik hoop het niet. Even later staat er een taxi voor de deur. Als Laura even naar de wc is, gooi ik snel onze koffers achterin de taxi.

We zitten in de taxi en het vliegveld komt bijna in zicht. "Marieke, waarom zijn we bij een vliegveld?" Vraagt Laura. "We gingen toch naar de dierentuin?" "Ja gaan we ook" zeg ik "maar wel in Milaan!" "Echt?! Joepie jes jeej! ik kan je wel zoenen!"

Dat was het weer! Volgende keer zijn ze in Milano! Kuzzels Merlijn!😘😘😘😘😘😘 (Ik houdt van uitroeptekens!!!!!!)
Btw lees ff de boeken van sunlightlarry want ze wordt een beetje depri dat niemand haar boeken leest💖💖💖

ModemeisjeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu