Parti -3

181 3 1
                                    

Selam cınımlırım... Okuduktan sonra vote'lamayı ve yorum bırakmayı unutmayın... Sizi seviyorumm :)

######

 Eve vardığımda anneme partiye gidebilir miyim diye sordum direk. Daha Bodrum'a geleli iki gün bile olmamıştı annem tabi ki hayır diyecekti. Annesi ve babası yeni ayrılmış bir kız olarak moral toplamam gerektiğini koz olarak kullanabilirdim. Bence en doğrusu buydu.

-Anne...

-Efendim tatlım?

-Şeyy...Plajda bikaç kızla tanıştık Marpessa'yla. Çok iyiler. Bu akşam parti veriyolarmış. Bizide çağırdılar. Bizde kabul ettik. Sen ne dersin? Bence izin vermelisin çünkü Annesi ve babası yeni ayrılmış bir kız olarak moral toplamam gerekiyo.Hem zat-

-Gece geç kalmamak ve telefonunu sürekli açık tutmak şartıyla tabiki gidebilirsin.

-G-G-Gerçekten mi? :O (anne sana vahiy mi geldi yoksa imana mı geldin noldu? D:)

-Evet.Neden izin vermiyimki? Belki organ mafyasılar ama hiç sorun deil. Git yani.

-Aman anne :D Saçmalama. Alt tarafı daş olan jıjıhların bulunduğu bi parti. En fazla ne olabilir ki? ( kafiyede yaparmış aplanıs .ss)

-İyi peki git ama SAKIN geç kalma!

-Teşekkürler best of the worlds mom.:) (doğru mu yazdım bilmiyom :dd)

Bunun üzerine hemem Marpessayı aradım ve izin kopardığımı söyledim. O da aynı şekilde izin almıştı. Ardından biraz daha sohbet ettik ve telefonları kapadık. Saat 5.30 ve parti 8de başlıyo tam olarak 2.30 saatim var.( matematiğim çok iyidir fln jkjkjkjkjkjkjkjkjkjk)

Dolabımı açtım ve ne giyceğimi aramaya başladım. Yaklaşık 45 dakika boyunca matematik testim gibi bakıştıktan sonra 2 sene önce hayranlıkla aldığım ve daha önce hiç giymediğim bir elbiseyi dolaptan çıkardım. Elbise kirli beyazdı dizimin 1 buçuk karış üzerinde pek fazla olmasada mini bi elbiseydi. Neredeyse farkedilmicek kadar az parlıyordu. Sadelikten yanayımdır her zaman.Elbiseye uygun ayakkabı ve çantayıda kombinledikten sonra hafif bir makyaj yapıp sacımı saldım.

Ardından Marpessaların ziline bastım ve taksiye binip partiye doğru yol aldık. Gercekten partide bol bol zengin züppesi vardı ve onlara sulanan zengin ama tipsiz ve fiziksiz (o neyse artık -,-) kız bile denemeyecek dişi kızlar bulunuyodu. Bizde köyden indim şehre misali ortada dikiliyoduk. Arkamızdan tanıdık olan 2 ses yaklaştı. Doğru tahmin ettiniz Baran ve  Buğra. 

Buğra;

-Gelmişiniz.

Marpessa ve ben;

-Evet. :)

Baran;

-Ne öyle dikiliyosunuz dans etsenize...

Ben tam ağzımı açacakken Buğra;

-Dikili taşlarsa demek :D (tamam biliyom soğuk espriysi :D)

Ben;

-Buğra sen bi daha ağzını açıpta espri yapmaya çalışma lütfen.

Bunları dedikten sonra hepimiz gülmeye başladık. Daha doğrusu Anırmaya , Kişnemeye , Hönkürmeye (WTF? :O) başladık. Marpessayla Buğra dans etmeye kalktılar. Bizde Baranla yalnız kaldık. Barana bi kez daha baktım ve içimden;

+Maşallah resmen Allah benden almış ona vermiş. Bunun daha az kalorili olanı yok mu ya o bana anca iyi gelir. Off o gülüşü falan Allah'ım sana geliyom glb .ss

Bunları düşündükten sonra bi kahkaha attım ve tüm ergenler bana sanki David Beckham'ın çıkma teklifini reddetmişim gibi bana baktılar. (tamam abartmış olabilirim ama bazen gülerken kendimden gecebiliyorum kesin bilgi yayalım)

Baran;

-'Kızım senin aklınla bi sorunun mu var noldu birdenbire' Bunu gülerek söylemişti.

Ben;

-'Yok bence. Çünkü kendinle beni karıştırma. Beynimin senden kat kat işlev gördüğüne  dair bahse girerim. Doğru ya senin şimdi o küçücük beynin tüm kızların adıyla dolu olduğu için dediklerimi anladığını pek sanmıyorum.' Bunu bende gülerek söylemiştim. 

Baran;

-Tamam atarlanma hemen bişey demedik.

Ben buna  sadece ufak bi kahkahayla karşılık verdim ve bir süre sessiz kaldık. Çok gecmeden yanımıza Marpessayla Buğra geldi. Bense malmışım gibi Marpessaya eve gidiyoruz demiştim. Onun ağzını acmaya bile firsat bırakmadan kolundan çekip sürükledim.

######

Özür dilerim arkadaşlar başım ağrıdığı için bu bölümü 3 saate yazabildim ve kısa oldu. Vote'lamayı , yorum bırakmayı ve sizi sevdiğimi unutmayın. Öpüldünüz :*

Bir GülüşHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin