Fantoma din 1872 care se plimba cu taxiul

6.4K 236 7
                                    

În noiembrie 1995, revista NEWS relatează povestea călătoriei șoferului de taxi Frank Stimpson (53 de ani), din Birmingham - SUA, alături de o fantomă. Pe 28 septembrie acel an, cam pe la ora 9, a fost oprit de o adolescentă care l-a rugat s-o duca la Montgomery, capitala statului Alabama.

"Nu am fost prea încântat - spune Stimpson - dar mi-a promis că n-o să-mi pară rău. Am observat că avea părul blond și că purta o rochie de modă veche, cu guleraș la baza gâtului". Pe drum, șoferul a încercat să vorbească cu fata, dar aceasta părea să nu audă cele spuse de el. "Când am ajuns la destinație, plângea. Am întrebat-o dacâ o pot ajuta cu ceva. Însa ea a clătinat din cap zicând: La noapte voi muri. Nu poți să faci nimic". Stimpson i-a oferit batista să-și steargă lacrimile; ea a făcut gestul de a-și tampona obrajii, dar batista parcă nu îi atinge pielea.

Când șoferul i-a cerut să plătească cursa, ea i-a replicat: "Eu sunt din lumea spiritelor și nu pot plăti". După aceea a început să se zvârcolească și să plângă în hohote. Îngrozit, Stimpson a văzut cum fetei îi apar două tăieturi adănci pe gat și pe piept, iar apoi capul i-a căzut pe genunchi. În clipa următoare, apariția s-a volatilizat.

Polițistul care a anchetat cazul și parapsihologul John Jense presupun că apariția este "spiritul" unei fete din secolul trecut, pe nume Jenice Stern. Ea a murit la 14 ani, în 1872, fiind decapitată în timp ce călătorea spre Montgomery. Fantoma ei a mai fost întâlnită și de alte persoane.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now