1 | Merhaba

1.1K 79 37
                                    

Koltuğumda arkama yaslandım ve bakışlarımı podyumun girişine çevirdim. Son beş dakikadır ilgilendiğim telefonumu çantama koymuş, defilenin başından beri beklediğim kişinin çıkışını kaçırmamak için dikkatimi yürüyen mankenlere vermiştim. 

İlk kez bir Victoria's Secret defilesi izlemeye geliyordum. Bunun sebebi kardeşimin ilk defa bir Victoria's Secret defilesine çıkıyor oluşu olabilirdi. Onun için çok önemli bir gündü. Bende bu önemli gününde yanında olmak istemiştim.

Podyumun girişinde taktığı gösterişli kanatlarıyla beliren kız kardeşimi gördüğümde genişçe gülümsedim. Performans sergileyen şarkıcının da etkisiyle yükselen alkış seslerine kısaca eşlik ettikten sonra ıslık çaldım. 

Omuzları dik ve kendine güvenen bir tavırla podyumun sonuna geldikten sonra pozunu verdi ve dönmeden önce kameraya öpücük attı. Geldiği yolu aynı kendinden emin tavırla dönerken bakışları beni buldu. Kesinlikle onunla gurur duyuyordum!

Kardeşimin bu defileye çıkacak oluşu basına duyurulduğu anda büyük bir olay olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kardeşimin bu defileye çıkacak oluşu basına duyurulduğu anda büyük bir olay olmuştu. Anne ve babamız başrollerini paylaştıkları bir filmde tanışarak evlenmişlerdi ve biz dünyaya gelmiştik. Yani çocukluğumuzdan beri ilgiye, kamera flaşlarına ve hakkımızdaki saçma söylentileri sabırla karşılamaya alışmıştık. 

Kardeşimle çift yumurta ikiziydik ve ikimizde çocukluğumuzdan beri modellik teklifleri alıyorduk. Annem ve babam başta buna karşı çıksalar bile biz 9 yaşına geldiğimizde bizim fikrimizi alarak bazı çekimlere katılmamıza izin vermişlerdi.

O sıralar uzun süre birlikte modellik yapmıştık. Okulumuz için bir süreliğine ortadan kaybolmak zorunda kalmış olsak bile döndüğümüzde daha büyük bir hayran kitlesiyle karşılaşmıştık. 12 yaşında aldığım ilk film teklifini kabul ederek ortaya çıkan ilk kişi ben olmuştum. Kardeşim ise 15 yaşında yarıda bıraktığı modellik işine devam etmeyi seçerek bu konuma kadar gelmişti. İkimizde kendi işlerimizde en iyi olmaya çalışıyorduk. Sanırım başarıyorduk da. 

Ben ilk oynadığım 'Panik Odası' filminin ardından bir çok filmde rol almıştım ve oynadığım 'Açlık Oyunları' serisinin şu ana kadar yayınlayan iki filmi sayesinde bir çok ödül almıştım. Daha önce oynadığım filmlerden aldığım ödüllerden daha anlamlı ve önemli ödüller... 'Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak' filmi bir hafta önce vizyona girmişti ve eğer galalar bitmemiş olsaydı büyük ihtimal şu anda kardeşimi izlemek için burada olamazdım. Diğer filmin çekimlerine önümüzdeki sene başlayacaktık. O zamana kadar her hangi bir iş kabul etmeyi düşünmüyordum. 

Kardeşimin podyumu terk etmesinin ardından tek yaptığım şey, o tekrar podyuma çıkana kadar yanımdakilerle konuşmak ve mankenlerin üzerindekilere göz atmaktı. Kardeşim toplam üç kez podyuma çıktı. Defile sona erdiği anda yerimden kalkıp sahne arkasına ilerledim.

Kanatlarını çıkarmış olsa bile son giydiği süslü iç çamaşırı hala üzerindeydi. 

Kardeşimle aynı gün doğmuş olmamız, göz ve doğal saç renklerimiz ve uzun ince düzgün fiziklerimiz dışında pek bir benzerliğimiz yoktu. Hem dış görünüş hemde karakter olarak... Yani bana göre... Bizi benzetenler çoktu.

Change For MeWhere stories live. Discover now