Hoofstuk 2 Verdriet

40 2 1
                                    

Het is s avonds ik kijk met mijn lieve vriendin naar de sterren🌟.
Ik kijk haar en zeg tegen haar : Lily ik ga misschien in New York wonen tenminste dat is mijn vader van plan ,en ik zag aan de ogen van Lily dat ze het niet hoorde ze was druk bezig naar sterren te kijken ze zij kijk dat is een Boogschutter als ster. ik draai met mijn handen haar gezicht om en ik zij: LILY IK GA MISSCHIEN IN NEW YORK WONEN DAT IS MIJN VADER VAN PLAN! Lily krijgt tranen in haar ogen ze zegt : nee dat kan en mag niet van mij! Je blijft in Nederland ja! En ze knuffelt me vervolgens .
Lily zegt maar het is toch niet zeker? Volgens mij wel zeg ik, ik hoorde ze praten beneden en toen zei papa: ik ga een bedrijf openen in New York en dan gaan we daar wonen , pap zal het me vast nog vertellen😭 snik ik.
De volgende dag
Het is 6uur , mijn moeder en vader maken me wakker . papa kijkt me aan en zegt: we moeten je iets vertellen Leona! Ik kijk ze geïrriteerd sirieus moet dat nu om 6uur!! Zeg ik . papa lacht hij zegt : het is heel ...heel papa weet in eens niet wat die moet zeggen, en paps praat weer verder: we..we..gaan in NewYork wonen zegt hij met een moeilijk gezicht . Ik kijk ze schokkend aan (alsof ik het nog niet wist ) maar , toch moest ik huilen . 2uurtjes later was het tijd om naar school te gaan ,ik heb er geen zin in . ik kijk in de spiegel en zie tranen in mijn ogen en wallen onder mijn ogen , ik schreeuw naar mijn moeder en riep: MAM ZO KAN IK TOCH NIET NAAR SCHOOL , IK LIJK OP EEN TROL!
Mama lacht en zegt: schatje je bent hartstikke mooi doe maar even normaal en ze geeft me een kus op mijn wang :smakk!.
WORD VERVOLGD

Bestfriends forever?Where stories live. Discover now